“Demokrasi ve insan haklarına aykırı!”

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in önceki gün esnaf odalarını ziyaretinde gündeme getirdiği kaldırım işgali yasağının seçimlerden sonra kaldırılmasıyla ilgili açıklamalarına ilk tepki İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah’tan geldi. Sosyal medya üzerinden konuya yorum yapan Cerrah, “İlçe halkının desteklediği bir yasağı kaldırılmasını tartışmak bile demokrasi ve insan haklarına aykırıdır” diye konuştu.

Yayınlama: 04.06.2015
739
A+
A-

İlçe halkı tarafından talep edilen ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisince Belediye Meclis gündemine taşınarak oy birliği ile kabul edilen kaldırım işgallerinin yasaklanması yeniden gündeme geldi.

 

Esnaf Odaları ziyaretinde esnafın mağdur olduğu ifade ederek yasağın kaldırılması ile ilgili çalışma başlatacağını ifade eden Hüseyin Şahin’e ilk tepki İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah’tan geldi.






 

HAYAL KIRIKLIĞI OLUR

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Haydar Cerrah şunları kaydetti: 4 aydır mükemmel uygulanan kaldırım işgali yasağından geri dönüşü teklifi bu kente ve aziz halkına büyük haksızlık ve hayal kırıklığı olur. Organize olmuş 50 esnafın sözüne bakarak kaldırım işgalini tartışmak 250 bin kişiyi üzer. İnegöl’e Hindistan görüntüleri asla reva görülmemeli. Bir kaç STK hariç belediye meclisi, tüm parti ve kamuoyunun desteklediği kaldırım yasağını tartışmak başta demokrasi ve insan haklarına aykırıdır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş