Derbide gülen Kafkasspor oldu

Süper Amatör Lig B Grubu’nda oynanan İnegöl derbi büyük heyecana sahne oldu. Atak futbolun sergilendiği oyunda ev sahibi ekip Kafkasspor, Serhat (2), Ömer Faruk ve Cemil’in golleri ile sahadan 4-0 ayrılmayı bildi. Konuk ekipten İlker’in 44’üncü dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakması Kafkasspor’un işini kolaylaştırdı.

Yayınlama: 23.11.2015
435
A+
A-

DOĞAN GOL OLDU YAĞDI

1. Amatör Küme’de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz Doğanspor ise, dün saat 10.00’da Kurtuluş Sahası’nda ağırladığı Hüdavendigarspor’a gol oldu yağdı. Temsilcimizin 6-1’lik üstünlüğü ile biten müsabakada sergilenen performans taraftarlarca ayakta alkışlandı.

 






GALİBİYET MORAL GETİRDİ

Bir diğer 1. Amatör Küme temsilcimiz Alanyurtspor ise, dün saat 12.00’da Kurtuluş Sahası’nda ağırladığı Karamanspor’u 2-0 yenerek kötü gidişatına son verdi.

 

AMATÖR’Ü LODOS VURDU

Süper Amatör Lig’de dün saat 14.00’da Yenice Sahası’nda oynanması beklenen Yenicespor-Duaçınarıspor müsabakası ile 1. Amatör Küme’de dün saat 12.00’da Yenice Sahası’nda oynanması beklenen Doğugücü-Osmaniyespor müsabakaları bölgedeki şiddetli lodos nedeni ile iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş