Derbide Kurtuluş rüzgârı

Süper Amatör ve 1. Amatör Küme heyecanı haftasonu oynanan müsabakalar ile devam etti. İnegöl derbisine sahne olan haftada Kurtuluşspor, sahasında ağırladığı Yenicespor’u 7-3 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Yayınlama: 28.12.2015
416
A+
A-

Süper Amatör Lig B Grubu’nda bulunan temsilcilerimizden Kurtuluşspor ve Yenicespor, dün saat 14.00’da Kurtuluş Sahası’nda karşı karşıya geldiler. Seyir zevki yüksek atak futbolun sergilendiği müsabakayı ev sahibi Kurtuluşspor, 7-3’lük farklı skorla galip tamamladı.

 

GENÇLER HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI






Süper Amatör Lig B Grubu’nda dün saat 14.00’da Atıcılar 1 Sahası’nda güçlü Zaferspor karşısına çıkan temsilcimiz Gençlergücü ise 90 dakikanın sonucunda sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

 

KAFKAS ZİRVE TAKİBİNDE

Süper Amatör Lig B Grubu’ndaki bir başka temsilcimiz olan Kafkasspor ise liderlik yarışı içerisinde dün saat 14.00’da Yenişehir’de çıktığı Yenişehir Belediyespor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılarak iddiasını sürdürdü.

 

GÜVENSPOR 1 PUANLA YETİNDİ

Süper Amatör Lig A Grubu’ndaki tek temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, dün saat 14.00’da Sanayi Sahası’nda ağırladığı Burgazspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puanla yetindi.

 

1. AMATÖR’DE 2 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET

1. Amatör Küme’de ise Osmaniyespor’un Sanayi Sahası’nda saat 10.00’da ağırlayacağı Tütünspor müsabakası yoğun sis nedeniyle iptal edildi. Doğugücüspor, saat 14.00’da Sanayi Sahası’nda ağırladığı Akpınar İdmanyurduspor’u 2-1’le geçerken Alanyurtspor, saat 12.00’da Kurtuluş Sahası’nda ağırladığı Bağlarbaşıspor’a 4-0 mağlup oldu. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Doğanspor ise dün saat 12.00’da Yenişehir Sahası’nda karşılaştığı Yenişehir Esnaf Doğan’ı 2-0’la geçerek iddiasını sürdürdü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş