Hadim’den Huzurevi çıkarması

Hadim Alışveriş Merkezleri personeli, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında İnegöl Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verip gönül ve dualarını aldılar.

Yayınlama: 31.03.2016
528
A+
A-

İnegöl Belediyesi Huzurevine gerçekleştirilen ziyarette Hadim Alışveriş Merkezleri İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Gürel ve Müşteri Temsilcisi Melike İçen, Huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldiler. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Hadim çalışanları, yaşlılara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

ZİYARETLERİ SIKLAŞTIRMALIYIZ






Hadim olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini belirten Hadim Alışveriş Merkezleri İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Gürel, “18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Hadim Alışveriş Merkezleri olarak, Huzurevimizi ziyaret ettik. Yaşlılarımızla beraber sohbet ettik, onların dertlerini dinledik. Hadim Alışveriş Merkezleri olarak çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. Yaşlılarımız bizim için değerli. Yarın bizler de yaşlanacağız. Bu tür ziyaretleri yılda 3-4 güne sığdırmamak lazım. Kendimize bunu bir felsefe olarak görüp, bu şekilde davranmamız gerekiyor. Her birey bu şekilde düşünürse, bu tür organizasyonlar daha da fazla büyür” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş