Deydinler gençliğinde Aktaş’a ziyaret

İnegöl Belediyesi tarafından Deydinler Mahallesi’nde yaptırılan futbol sahası alanına teşekkür etmek için Deydinler Mahallesi Gençliği, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 25.12.2015
534
A+
A-

Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ve Deydinler Mahallesi Muhtarı Mesut Öksüzoğlu

İle İnegöl Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Ali Osman Köse de hazır bulundu.

 

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Deydinler Mahallesi Muhtarı Mesut Öksüzoğlu; “Bugün Deydinler mahallemizin gençleri ile birlikte Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik. Sağolsunlar şimdiye kadar belediye olarak her zaman yanımızda oldular. Mahallemiz adına ne istediysek eksiklerimizi giderme noktasında ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bu noktada mahallemizde gençliğimizin boş zamanlarını daha etkili bir şekilde değerlendirmeleri ve aynı zamanda sportif faaliyetlerini artırmalarına katkı sağlamak için belediye tarafından bir futbol sahası alanı oluşturuldu. Bu güzel sahayı mahallemize ve özellikle mahalle gençliğimize kazandırdıkları için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle Deydinler Mahalle Muhtarımıza, Deydinler Mahallemizin çok değerli gençlerine hoş geldiniz demek istiyorum. Kabul edilen 6360 sayılı torba kanun ile birlikte köylerimizin mahalleye dönüşümü süreci ile alakalı tereddütler vardı. Kafalarda soru işaretleri vardı. Belki hala aynı soru işaretleri vardır. Ama Allah’a hamd olsun birçok faaliyet ve birçok proje yavaş yavaş hayat bulmaya başladı. Henüz 1.5 yıl kadar bir zaman geçmesine rağmen birçok kırsal mahallemizde mahalle konakları, futbol sahaları, çocuk parkları yapılıyor, mahallelerimiz asfaltlanıyor beraberinde altyapı – üstyapı ve sulama sistemi ile alakalı çalışmalar devam ediyor. Tarıma yönelik projelerimiz hayata geçmeye başladı. Bu kapsamda ürün toplama merkezleri yapılıyor” dedi.

 

Bu yeni oluşum içerisinde İnegöl Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz diyen Aktaş; “Özellikle 2016 ve 2017 yılı içerisinde yapacağımız çalışmalarımız ile bu alanda ağırlığımızı daha da hissettireceğiz. Bu işi de çok önemsediğimiz için Belediye Başkan Yardımcımız olan Tahtaköprü eski Belediye Başkanı Eşref Yiğit’i köyden kırsal mahalleye dönüşen yerlerden sorumlu olarak görevlendirdik. Kırsal mahallelerdeki muhtarlarımız ile istişare ederek yapılması gerekenler noktasında hazırlıklarımızı yaparak hizmeti hızlı bir şekilde götürmenin gayreti içerisindeyiz. Yürüttüğümüz çalışmalar ile elimizin değmediği köy kalmadı diyebiliriz. İnşallah köyden kırsal mahalleye dönüşen mahallerimizde ciddi manada standartların yükseleceğini, artık insanların köylerine sahip çıkarak köye dönüşün hızlanacağını ve bu yönelişle beraber vatandaşlarımızın gidip bu ortamlarda yaşayacakları günleri hep beraber göreceğiz” dedi.

 

Aktaş; “Nüfusu 1.000’i aşan Deydinler, özellikle meyve üretiminin çok fazla olduğu ve soğuk hava deposu ile de önemli bir işleve haiz bir mahallemizdir. Bugün Deydinler Mahalle Muhtarımız ve mahalle gençliği bizlere teşekkür ziyaretine geldiler. Kendileriyle spor kulübünün tesisleşmesi ve kulüpleşmesi ile alakalı istişare yaptık. Ayrıca Belediye olarak da Deydinler mahallemizde çok güzel bir futbol sahası yaptık. Ufak tefek detaylarda bittikten sonra gençlerimizin hizmetine sunulacak. Aynı zamanda genç kardeşlerimizin yapılan tesiste soyunma odalarının ilave edilmesiyle ilgili bizden istekleri oldu. Birlikte yaptığımız bu istişareler ile güzel şeyleri hayat geçireceğimizi biliyoruz. Sağ olsunlar kendileri daha futbol sahamızın açılışı gerçekleştirilmeden ziyaretimize çiçek ve plaket ile gelerek bizleri onura ettiler” dedi.

 

Konuşmaların sonunda günün anısına Deydinler Mahalle Muhtarı tarafından Başkan Aktaş’a çiçek ve plaket takdim edildi. Başkan Aktaş ziyaretine gelen Deydinler Mahallesi Gençleri ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş