Diyanet Yayınlarına İnegöl ilgisizliği

Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’nın halka tanıtım turu İnegöl ayağı son buldu. Daha önce Eskişehir ve Bilecik’te tanıtımlarını sürdüren yetkililer, en az ilginin İnegöl’de olduğunu, en fazla ilginin ise Eskişehir’de gerçekleştiğini ifade etti.

Yayınlama: 26.08.2015
492
A+
A-

Tanıtım karavanı sorumlularından Diyanet İşleri Başkanlığı Kitap Satış Memuru Hasan Türk, tanıtım turlarının devam edeceğini ama İnegöl’den bekledikleri ilgiyi göremediklerini ifade etti.

 

BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTERMELERİNİ İSTERDİK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Kitap Satış Memuru Hasan Türk, “İnegöl’de yoğunluk az. Belki iletişimde sıkıntı olmuş olabilir. Veya halkın bu konuda bilgisi olmamış olabilir. Bilecik’e göre biraz daha düşük. Biz tanıtım, teşhir ve satış için buraya geldik. Vatandaşlarımız bilsin, ihtiyaç sahipleri kitapları alsın. Kitaplarda %40 indirim var. Güzel temel eserlerimiz var. İnegöl halkımızın biraz daha ilgi göstermelerini isterdik. Şimdiye kadar Eskişehir, Bilecik ve İnegöl’de tanıtımlarımızı gerçekleştirdik. Yarın Bursa’ya hareket edeceğiz” dedi.

 

İLGİNİN EN AZ OLDUĞU YER İNEGÖL

En fazla ilginin Eskişehir’de, en az ilginin ise İnegöl’de görüldüğünü belirten Türk, “Tanıtım karavanımıza en fazla ilgi gösteren yer Eskişehir oldu. 3 Şehir’de en az ilginin olduğu yer ise İnegöl oldu” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş