Diyarbakır halkına teşekkür

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, hafta sonu deplasmanda 4-2 galip ayrıldığımız Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erim, Diyarbakır halkına teşekkür etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 30.04.2015
537
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, deplasmanda kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Diyarbakır halkına teşekkür etti.

 

SPORUN ASIL AMACI DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRMEKTİR






Kulübümüze gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ve taraftarlarına teşekkür eden Erim, şöyle konuştu: “Bizler kulüp idaresi için kulüp menfaati doğrultusunda çalışmak için seçilmiş insanlarız. Bununla ilgili elbette ki kulüp menfaatlerini, şehir menfaatlerini göz önünde bulundurmamız, ön planda tutmamız gerekiyor. Fakat kimsenin unutmaması gereken konu var ki, sporun asıl amacı dostluk ve kardeşliği pekiştirmektir. Biz bunun en güzel örneklerinden birini bu hafta Diyarbakır’da yaşadık. Diyarbakır’a vardığımız andan itibaren gerek otelde gerek sabah, gerek maç esnası ve sonrasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ve taraftarlarının bize gösterdiği  misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Böyle olaylar devam ettiği sürece spordaki şiddette, spordaki kimi alanlarda akan kanı durdurmak ancak ön plana çıkar. Bizler bunun içinde mücadele ediyoruz ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu yöneticilere, Diyarbakır halkına, Diyarbakır taraftarına kulüp olarak teşekkür ediyoruz.”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş