Doğa Koleji’nden Anlamlı Çalışma

Doğa Koleji yönetimi, Antalya’dan gelen engelli vatandaşlardan oluşan profesyonel ekip tarafından hazırlanan “Kırmızı Başlıklı Kız ve Twety” adlı tiyatro gösterimini öğrencilerle buluşturdu. Oyundan elde edilen gelir engellilere bağışlandı.

Yayınlama: 20.02.2016
514
A+
A-

Önceki gün Doğa Okulları İnegöl Kampüsü Konferans Salonu’nda engelli vatandaşlara yardım amacıyla tiyatro etkinliği düzenlendi. Sahnelenen oyuna çok sayıda seyirci katılım gösterdi.

 

Antalya’dan gelen ve engelli vatandaşlardan oluşan profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan “Kırmızı Başlıklı Kız ve Twety” isimli gösteri sadece Doğa Okulları İnegöl Kampüsü öğrencilerine değil tüm ilçe halkına da sergilendi.






 

İnegöl Doğa Okulu öğrenci meclisi tarafından düzenlenen etkinlikte toplanan gelir, engelli vatandaşların toplumun diğer kesimleri ile eşit hak ve olanaklara sahip özel gereksinimleri olabilmeleri ve sürekli dikkate alınan bireyler için haline gelebilmeleri için El Ele Engelliler Sanat Atölyesi Tiyatro Oyunlarına bağışlandı. İnegöl Doğa Okulu böylesine güzel amaca hizmet eden etkinliğe ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş