Düş Dünyası hizmette

İnegöl gıda sektörünün yeni adresi Düş Dünyası, gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.02.2015
842
A+
A-

İnegöl’ün gıda sektöründeki yeni ismi Düş Dünyası, dün gerçekleştirilen açılış töreni ile vatandaşların hizmetine girdi. Gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, bazı belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ YERİNDE DURMUYOR






Gerçekleştirilen açılış öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Düş Dünyası adı altında yeni bir işletmemiz açılıyor. Bununla alakalı olarak hepimiz burada toplanmış bulunuyoruz. İnşallah hayırlı ve bereketli işler diliyoruz. İnegöl’ümüz büyüyor, şehrimiz gelişiyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi yerinde durmuyor. Dolayısıyla burada inşallah yeni bir işletme bugün hayata başlayacak. İnşallah bundan sonra da her zaman ticari hacmini artırarak üstüne koyarak devam ettirir diye umuyoruz, ümit ediyoruz. Bereketli olmasını temenni ediyoruz. Allah kendilerini hayırlı müşterilerle karşılaştırsın. Başkan Bey de işlerinden dolayı katılamadı kendisinin selamlarını iletiyorum” dedi.

 

GÜZEL BİR AİLE ORTAMI

İşletme sahibi Ünal Yıldırım ise, “İnegöl’de gıda üzerine yeni bir yer açtık ve marka olmak istiyoruz. İlerleyen bölümlerde daha güzel yerler açmak için bütün İnegöl halkının desteğini bekliyoruz. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Güzel bir aile ortamı oluşturduk. Ailenizle gelebileceğiniz, hoş sohbet edebileceğiniz, dinlenebileceğiniz bir yer olacak. Menümüzde Fast Food ürünleri yer alıyor, sıcak ve soğuk içeceklerimiz mevcuttur. Tüm İnegöl halkını yeni yerimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş