Eğitime tam destek

2014-2015 eğitim-öğretim yılı dün başladı. Eğitim sezonu öncesi ihtiyaç duyulan okullara bakım ve onarım desteği veren İnegöl Belediyesi, ayrıca eğitim-öğretime yeni başlayan okullarında eksiklerini gideriyor.

Yayınlama: 16.09.2014
815
A+
A-

İnegöl Belediyesi’ne bağlı ekipler bu bağlamda Yeni Mahalle Ertuğrulgazi Ortaokulu’nun çevresi ve okulun ana caddeye olan bağlantı yollarını asfaltladı.

 

FİZİKİ ŞARTLAR EĞİTİME UYGUN HALE GETİRİLİYOR






Çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu şunları kaydetti: İnegöllü hemşerilerimizin rahatı ve memnuniyeti için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Belediye olarak eğitim kurumlarımıza imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni ders yılı öncesi ihtiyaç duyulan okullarımızın çevresinde bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. İnegöl Belediyesi olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğrenimini gerçekleştirmeleri en büyük arzumuz. Bu nedenle Yeni Mahalle Ertuğrulgazi Ortaokulu çevresindeki fiziki şartların uygun hale gelmesi için Belediye ekiplerimiz gereken çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında okulumuzun çevresi ve okulumuzun ana caddeye bağlantı yolları asfaltlanıyor. Bu çalışmada da, Büyükşehir Belediyemiz ile güzel bir işbirliği yapıyoruz.

 

YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN

Büyükşehir Belediyesi PMT malzemesi ve asfalt serimini gerçekleştirirken, İnegöl Belediyesi olarak biz de; Ham yolun açılması, alt zemin değişimi ve zemin dolgusu ile İş makineleri ve ekipman desteği vermekteyiz. Çalışmalar sırasında altyapıyla ilgili sorunlar çıktığında ya da altyapıyla ilgili bir çalışma gerektiğinde BUSKİ devreye girerek yerinde müdahale etmekte. Bağlantı yollarıyla beraber çalışma çerçevesinde toplamda 700 metre asfalt çalışması yapılmakta. Toplamda 1000 ton gibi bir asfalt malzemesi kullanılan çalışmada, 1.200 ton PMT malzemesi serimi gerçekleştirildi. Yine İnegöl Belediyesi olarak Ertuğrulgazi Ortaokulumuzun çevre düzenlemesinin yanı sıra ağaçlandırma çalışması da gerçekleştirmekteyiz. Ağaçlandırma kapsamında okulumuzun bahçesine 30 adet Top Akasya, 13 Ligustrum, 1 Süs Elması, 2 Himalaya Sediri, 1 Salkım Huş ağacı dikimi ve çimlendirme çalışması yaptık. Yapacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte gerçekleştireceğiz. İlçemize verdiği destekler için Büyükşehir Belediye Başkanımıza, bütün hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmanın başta mahallemiz ve okulumuz olmak üzere İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, bu vesile ile yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş