Hedef; uyuşturucu ile etkin mücadele

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği (UBM) İnegöl Temsilciliği Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Yayınlama: 02.12.2014
783
A+
A-

UBM Genel Merkez Başkanı Ahmet Akay, Genel Merkez Başkan Yardımcısı İsmail Kocal, İnegöl Temsilcisi Coşkun Baydar, İnegöl Yöneticileri Reis Yurdakul ve Muhammed İbrahim Kocal ile birlikte gerçekleşen ziyarette dernek yönetimi Başkan Alinur Aktaş’a çalışmaları hakkında bilgiler vererek, gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerle ilgili destek istediler.

 

UBM Genel Merkez Başkanı Ahmet Akay yaptığı açıklamada, “Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği olarak amacımız, uyuşturucu ile mücadele etmek ve bağımlılığı engellemek adına sportif aktivitelerde bulunmak. Derneğimiz ve Yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkanımızı ziyaret ederek önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sağolsun kendisi bizleri kabul ederek yapacağımız çalışmalarda bize destek vereceklerini söyledi” dedi.






 

Başkan Alinur Aktaş ise, “Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği genel Merkez Başkanı ve İnegöl Temsilcisi arkadaşlarıma hoş geldiniz demek istiyorum. Şehirlerimiz, ülkemiz gelişiyor, güzelleşiyor ama maalesef uyuşturucuyla alakalı dönem dönem basında, kamuoyunda çeşitli haberler duyuyor ve üzülüyoruz. Gençlerimizin bu manada tehdit ve tehlike altında olduğunu görüyoruz. Son dönemde bu konuyla alakalı önemli yaptırımlar, kararlar alındı. Öncelikle hükümet yetkililerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Gençlerin uyuşturucudan tamamen uzaklaştırılması, onların kazanılması, sosyalleştirilmesi, sportif faaliyetlerle hemhal edilmesinin oldukça önemli bir çalışma olduğunun altını çizen Aktaş, “Derneğimizin bu alandaki çalışmaları gayet iyi olacak. Bu anlamda kendileriyle istişarede bulunduk. Ben arkadaşlarımıza başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Onların başarısı ülkemizin ve ilçemizin başarısıdır. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından dernek üyeleri Başkan Alinur Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş