Emniyet Müdürlüğünden vefa örneği

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve TDP Büro Amirliği ekipleri, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde görevliyken terör saldırısına uğrayarak yaralanan polis memuru Yavuz Demirkol’u ziyaret etti.

Yayınlama: 18.11.2015
502
A+
A-

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve TDP Büro Amirliği ekipleri, terör saldırısı sonucu yaralanan memur ile rahatsızlığı sonucunda kısmi felç geçiren emekli emniyet başkomserine geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundular.

 

Ziyaretlerden ilki geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, beraberindeki Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amir Vekili Başpolis Mehmet Akbaş ve personeli ile Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde görevliyken terör saldırısına uğrayarak yaralanan polis memuru Yavuz Demirkol’a yönelik gerçekleştirildi. Demirkol’u Turgutalp Mahallesi’ndeki ikametinde ziyaret eden Kaplan ve beraberindeki heyet, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak olay ve Demirkol’un durumu ile ilgili bilgi aldılar.






 

İkinci ziyaret ise dün emekli Başkomiser Muhittin Kaynak’a yönelik gerçekleştirildi. TDP Büro Amir Vekili Başpolis Mehmet Akbaş ve personeli, ilçemizde uzun yıllar görev yapmış zamanın İnegöl Polis Merkezi Amiri emekli Başkomiser Muhittin Kaynak’ı geçirdiği kısmi felç sebebi ile Alanyurt Yunus Emre Mahallesi’ndeki ikametinde ziyaret ettiler. Kaynak’a geçmiş olsun dileklerini ileterek çiçek takdim eden ekipler, Kaynak’ın hastalığı hakkında bilgi aldılar.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş