Emniyet Müdürü BESOB’u ziyaret etti

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (BESOB) ziyarette etti. Ziyarette konuşan BESOB Başkanı Arif Tak, huzur ve güven ortamının sağlayıcıları polis teşkilatına minnettar olduklarını ifade ederken, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da esnaf ve sanatkârların ülkedeki huzurun güvencesi olduğunu söyledi.

Yayınlama: 30.09.2014
881
A+
A-

Ziyarette konuşan Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar,  göreve başladığı için kendisini ziyaret eden kurumları ziyaret ederek teşekkür ettiğini söyledi. Esnaf ve sanatkârların ülkede huzur ortamı sağlanmasında çok önemli bir rolü olduğunu söyleyen Durmuşlar, polis teşkilatına gösterdiği ilgi ve destek için Arif Tak ve yönetimine teşekkür etti.

 

Birliğin çalışmalarını takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını da belirten Durmuşlar, “Ülkemizin huzur ve güven ortamında olması, vatandaşlarımızın mutluluğu ve esenliği sizlerin çalışmaları ile doğru orantılıdır. İlimiz ve vatandaşlarımız için yaptığınız çalışmalara teşekkür ediyorum. Polis teşkilatı olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.






 

BESOB Başkanı Arif Tak’ta yapılan ziyarete teşekkür ederek sözlerine başladı. Tak, esnaf ve sanatkârlar olarak tek isteklerinin huzur ve güven ortamı olduğunu söyledi. Başkan Tak,  ülkede huzur ve güven ortamı olduğunda esnaf ve sanatkârın para kazanabileceğini, evine ekmek götürebileceğini belirterek, “Bunun için ekonomik ve siyasi istikrar bizler için çok önemlidir. İstikrar olmazsa huzur ve güven ortamı da olmaz. İnsanlar kendilerini güvende hissettiğinde yaşamın standart gereklerini yerine getirir. Alıveriş yapar, gezer, yer içer eğlenir. Aksi halde gelecek kaygısı taşıyarak bunları azaltır ya da askıya alır. O yüzden huzur ve güven ortamını sağlayan polis teşkilatımıza, esnaf ve sanatkârlar olarak şükranlarımızı sunmak istiyorum” dedi.

 

POLİSE HER ZAMAN DESTEK OLDUK

Polis teşkilatı görev ve sorumluluklarını yerine getirirken,  birlik olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını anlatan Arif Tak,  Bursa’da huzur ve güven ortamının iyi olduğunu, her geçen gün daha iyiye gittiğini vurguladı. Teşkilat olarak devleti yanlarında hissetmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tak, “30-40 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye bir mi? Yokluklar içinde, sigaranın, tüpün, yağın şekerin karaborsaya düştüğü günleri unutmadık. Şimdi her şey var. Bugünlere şükrediyoruz. Umarız bu huzur ve güven ortamı hiç bozulmaz. Polisimize her zaman destek olduk, bundan sonra da olacağız ”diye konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş