Emniyetten 3 bin kişilik aşure ikramı

İlçenin çeşitli bölgelerinde uygulama yapan Trafik Ekipleri ile Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri, yaptıkları kontrollerin ardından aşure ikramında bulundu. Toplam 3 bin kişilik aşure ikramında bulunulduğu bildirildi.

Yayınlama: 12.11.2014
705
A+
A-

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürücülerin ve vatandaşların muharrem ayını aşure dağıtarak kutlamak istediklerini söyledi.

 

AMAÇ AĞIZ TADIYLA YAŞAMAK






İlçe genelinde farklı bölgelerde toplam 3 bin kişilik aşure ikramında bulunduklarını ifade eden Kaplan, “Trafik ekiplerimizin ve diğer ekiplerimizin vatandaşımızın huzur ve güveni için 24 saat esasına göre yapmış oldukları trafik ve asayiş uygulaması. Bununla beraber bulunduğumuz ayın muharrem ayı olması münasebetiyle vatandaşlarımızla daha içten daha samimi bir paylaşım ve iş birliği için böyle bir uygulamaya gittik. Hem trafik kontrollerimizi, rutin kontrollerimizi yapıyoruz. Onlara trafik kurallarına uyulması gereken konuları ve değişiklikleri hatırlatıyoruz. Bununla beraber hem sürücülerimize hem de yayalarımıza bir aşure ikramımız oluyor. Amacımız burada İnegöl’deki bütün vatandaşlarımıza karşılıklı sevgiye ve saygıya dayalı iş birliği içerisinde bir görev anlayışını aksettirmek, yansıtmak. Onlarında desteğini alarak bu görevimizi kesintisiz olarak 24 saat esasına yaymak üzere huzurlu ve güvenli bir İnegöl’de hep birlikte ağız tadıyla yaşamak için mücadele etmek” dedi.

 

Sürücüler ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek emniyet ekiplerine teşekkür ettikler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş