Ensar Vakfı’nın son durağı Cerrah

Köy ziyaretlerini geleneksel hale getirip, köy gençleri ile istişarelerini sürdüren Ensar Vakfı, bu kapsamda Cerrah Mahallesi’ni ziyaret etti.

Yayınlama: 28.08.2015
599
A+
A-

Ensar Vakfı İnegöl Şubesi, geleneksel hale geitrdiği ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek Cerrah Mahallesi’ne konuk oldu.

 






MUHTAR UYUŞTURUCU İLE İLGİLİ DESTEK İSTEDİ

Konu ile ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Fatih Bayram, “Hedeflediğimiz 20 adet köy ziyaretlerimizin 15.sini Cerrah mahallesi yapmış bulunmaktayız.  Bizi karşılayan başta Muhtarımız Hasan Ayar, imamımız Süleyman Albayrak olmak üzere tüm köy halkına teşekkür ediyoruz. Öncelikle yaptığımız görüşmede gençlerimize yönelik sosyal alanlar ve İslami faaliyetleri konuştuk. Belediye başta olmak üzere ve bazı STK temsilcileri güzel çalışmalar içinde olduğunu gördük. Bizim yapabileceğimiz ilk aktivite uyuşturucu ile mücadele olması gerektiğini anlatan muhtarımız, durum gitgide kötüleşiyor biran önce gerekli önlemlerin alınması gerektiğini belirterek, işbirliğinine hazır olduğunu mutlaka tüm STK’ların birlik olup bu meseleyi çözemelerinin gerektiğini ifade etti. İnşallah bizde başta merkez olmak üzere köylerde harekete geçerek, konferanslar ve toplantılarla bu meseleyi kökünden halletmek için çalışmalar başlatacağız. Bizi desteklemeye devam edin.  Gelecek gençlerimiz ile dahada güzelleşecek inşallah” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş