Erzurumlular yemekte bir araya geldi

İnegöl Erzurumlular Derneği Yönetimi tarafından geçtiğimiz gün İmren Izgara’da verilen yemekte dernek yönetimi ile ilçemizde görev yapan Erzurumlu öğretmenler bir araya geldi.

Yayınlama: 06.03.2015
712
A+
A-

İmren Izgara’daki programa İnegöl Erzurumlular Derneği yönetimince çok sarıda Erzurumlu öğretmen katıldı. Erzurumlu olmayıp ama Erzurum’da görev yapan öğretmenlerde yemeğe katıldı.

 

ETKİNLİKLERİ SIKLAŞTIRALIM






Yemek sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Erzurumlular Derneği Başkanı Fatih Öztürk, “Öncelikle böyle bir programa sponsor olan Mehmet Döngel kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra özellikle etkinliklerde bulunarak, Erzurumluların varlığını biraz daha hissettirmek istiyoruz. Bu nedenle siz hocalarımızdan aydın görüşlerini bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Önümüzde Erzurum’un ilçelerinin kurtuluş günleri var. Bunlarla ilgili sizlerden hangi çalışmalar yapmamız noktasında bilgiler istiyoruz” dedi.

 

ÖZTÜRK’TEN AKTİF ÜYE İSTEĞİ

Yapılan etkinliklerde öğretmenlerinde destek olmasını isteyen Öztürk, “Biz öncelikle yapacağımız etkinliklerde artık hocalarımızı da aramızda görmek istiyoruz. Onların hepsinin bizimle yapacağı çalışmalarla hem etkinliklerimizi sıklaştıracağız hem de daha da kaynaşacağız. Bu nedenle buradaki bütün öğretmenlerimizin artık Erzurumlular Derneğine aktif üye olmalarını bekliyoruz. Bizler dernek için çalışmalarımız yürütürken, kendilerinin de bizler maddi manevi destek vermesini istiyoruz” dedi.

 

Dernek Başkanı Fatih Öztürk’ün konuşmalarının ardından, öğretmenler sırası ile kendilerini tanıttı ve yapılacak olan etkinliklere destek olacaklarını belirttiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş