Gazinin Açıklamaları Ses Getirdi Gazi Ve Şehit Ailelerine İndirim

İnegöl’de doğal ürün satışı gerçekleştiren özel firma sahibi Aydın Savaş, firmalarında gazilere, şehit ailelerine ve kamu güvenlik teşkilatı mensuplarına net yüzde 10 indirim başlattıklarını belirtti.

Yayınlama: 24.03.2016
510
A+
A-

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nde Garnizon Şehitliği’nde yaptığı açıklama ile İnegöllü esnaflardan gazi ve şehit yakınları için destek bekleyen İnegöllü Güneydoğu gazisi Hayri Aydın’ın talebine ilk destek geldi. Özel firma sahibi Aydın Savaş, firmalarının camına; “Gazilere, şehit ailelerine ve kamu güvenlik teşkilatı mensuplarına net yüzde 10 indirim” yazısı asarak desteklerini açıkladı.

 

HER KESİM ELİNDEN GELENİ YAPMALI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aydın Savaş, “Teröre karşı mücadelede esnaf olarak biz de destek vermek istedik. Bu nedenle kampanyamızı başlattık. Her kesimin elinden geldiğince bu mücadelede devletin yanında yer almasının gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca sivil toplum örgütlerinin de kampanyamızı destekleyerek yaygınlaştırmaları, canını ortaya koyarak mücadele eden güvenlik güçlerimize moral verecektir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş