Esnaf yeni yerine taşındı

İnegöl Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan düzenlemeyle İnegöl Kapalı Spor Salonu önünde düzenlenen alana taşınması kararlaştırılan köylü pazarında esnaf yeni yerlerine taşındı.

Yayınlama: 05.04.2016
400
A+
A-

 

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; Cumartesi pazarında yaşanan sıkışıklığın önüne geçilebilmesi adına pazarcı esnafı, oda başkanları ve STK’larla yapılan istişareler sonucunda pazardaki yerleşimin değiştirilmesi kararı alınmış ve akabinde pazar alanında yapılan fiziki değişikliklerle daha sağlıklı bir ortam sağlanmıştı.

 






Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde sergilerini açmak için Pazar alanına gelen esnaf İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kendileri için hazırlanan yeni pazar alanına yerleştirildi.

 

Düzenleme kapsamında köylü pazarı denilen kısımda bulunan 87 köylü esnaf ile Yeni Devlet Hastanesinin arkasında bulunan yolda tezgah açan 7 köylü esnaf olmak üzere toplamda 94 pazarcı esnaf geçtiğimiz hafta asfaltlanarak çizgi çalışması tamamlanan İnegöl Spor Salonu önündeki alana yerleştirildi.

 

Yapılan bu düzenleme sayesinde hem hastane çevresindeki trafik sıkışıklığının önüne geçilmiş hem de Cumartesi Pazar alanı dağınık görüntüsünden kurtularak daha düzenli hale getirilmiş oldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş