Fotoğrafların hikâyeleri İFSAD’ta dile geldi

İFSAD tarafından düzenlenen toplantılar kapsamında İlknur Akıncı “Doğu Ekspresi ile Kars”, Galip Çetiner ise “Sonsuz” ve “Düş Olup Yitesim Var” adlı çalışmalarıyla fotoğraf severler ile buluştu.

Yayınlama: 12.11.2015
598
A+
A-

İnegöl Fotoğraf Sanatçıları Derneği (İFSAD) tarafından her Çarşamba akşamı düzenlenen buluşmalar resim ve fotoğraf sanatçılarının fotoslayt gösterimleri ile renkleniyor. Tüm fotoğraf severlerin katılım sağlayabileceği etkinliklerde, çeşitli sergilerde görücüye çıkan fotoğraflar fotoslaytlar eşliğinde beğeniye sunuluyor.

 

TÜM SANATSEVERLER DAVETLİDİR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İFSAD Başkanı Dinçer Dışbudak, “Bilindiği gibi İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği (İFSAD) 2008 yılından bu yana fotoğraf sanatı adına çalışmalar yapan bir sanat topluluğudur. Bu doğrultuda her ay dernek lokalinde farklı çalışmalar yapmaktadır. Çekim teknikleri üzerine denemeler, fotoğraf okumaları, değerlendirmeler yapılmakta ve fotoslayt gösterileri sergilenmektedir. Bu etkinliklerden faydalanmak amacıyla İnegöllü ve Bursalı sanatseverler her Çarşamba akşamı dernek lokalinde bir araya gelmektedir. Ayrıca her ay açılan ücretli ‘Temel fotoğraf’ ve ‘Photoshop’ kurslarımız ilgi ile takip edilmektedir. 04.11.2015 Çarşamba akşamı yine böyle bir etkinliğe kapılarını açan dernek lokalimizde, resim ve fotoğraf sanatını zevkle icra eden Sayın İlknur Akıncı’nın ‘Doğu Ekspresi İle Kars’ isimli slayt gösterisi ilgi ile izlendi. Gösteriyi izleyen sanatseverler Şubat soğuğunda trenle Kars’a yapılan yolculuğu ve Kars’ta yapılan farklı etkinlikleri izleme fırsatı buldular. 11.11.2015 Çarşamba akşamı da Bursalı fotoğraf sanatçısı Galip Çetiner ‘Sonsuz’ ve ‘Düş Olup Yitesim Var’ isimli iki fotoslayt gösterisini İnegöllü fotoğraf severler ile buluşturacak. Slayt gösterilerinin ardından fotoğrafların hikâyelerini ve çekim tekniklerini tartışacağımız bir etkinlik olacaktır. İlgi ile izlenmesini beklediğimiz gösteriler için bütün sanatseverler davetlidir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş