“futbolcular arasına fitne sokmanın anlamı yok”

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Taşkın Güngör, olaylı Ankaragücü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu. Maç sonu rakip takımın teknik direktörünün sözlü sataşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Taşkın Güngör, ” Yorum yapmak istemiyorum. Burada itiraz edecek biri varsa o da benim. Ben itiraz etmiyorsam, toplumu germenin, futbolcular arasına fitne sokmanın anlamı yok” dedi

Yayınlama: 10.11.2015
569
A+
A-

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Taşkın Güngör, olaylı Ankaragücü müsabakasının ardından açıklamalarda bulundu

 

2. YARI DAHA İYİYDİK






Maçın ikinci yarsında daha etkili bir performans sergilediklerini ifade eden Başkan Güç, “Ben öncelikle İnegölspor Taraftarına sağduyulu davranmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü Ankaragücü taraftarlarını biz centilmenlik yaparak stada aldık. Bizim yaptığımız çok güzel bir şey ama maalesef karşı taraftan ilgi alaka olmayınca, karşı taraf sizin yaptığınızı yapmayınca maçta da sıkıntı çıkabiliyor. Ben taraftarıma çok teşekkür ediyorum. İnegöl olarak ilk yarı çok kötüydük gerçekten ama bunu da hakeme bağlamak lazım. Maalesef hakem bugün çok kötü maç yönetti. 2 Tane penaltımızı vermedi. Hatta ilk verilmeyen penaltı geldi bizim kalemizde gol oldu. Ama İnegölspor yavaş yavaş çıkışa geçecektir. İlk yarının bitimine az kaldı. Buradan kayıpsız toplayacağımız puanlar, bizi en azından Play-Off’ın içine sokacaktır. İnegölspor olarak ikinci yarı oynanan futbol çok güzel. Bir de yaptığımız transferle alakalı konuşmak istiyorum. Transferlerden biraz daha verim alabilsek çok daha başka olacak. Ama fena değil. İyi bir oyun oynadık. Güzel bir maç ortaya çıktı” dedi.

 

BU POZİSYONLARI DEĞERLENDİRMEMİZ LAZIM

Teknik Direktör Taşkın Güngör ise, “İki takım da kontrollü oynadı. Sonuçta oynadığımız takım Ankaragücü. İki tarafında birbirine üstünlüğü yoktu belki. Bu maçları tedbirli, kontrollü oynamak lazım. Gol yediğinden zor oluyor ondan sonra. Verilmeyen penaltılar var. Yediğimiz saçma sapan gol var. Bunların hepsi bütünleştiği zaman sonuca tesir edemiyorsunuz. Futbol farklı bir oyun. Ama gösterdiğimiz mücadele çok iyi. Mağlup durumdan sonra geri dönüşleri oldukça iyi. Tebrik ediyorum çocukları. Umarım ileriki haftalarda çok daha iyi olacağız diye düşünüyorum. Puan puandır. Alınan bir puana seviniyoruz ama kaçırdığımız 3 puan vardı. Mahmut’un vuruşu vardı. Bu pozisyonları değerlendirmemiz lazım” şeklinde konuştu.

 

NEY YAPALIM BİRİLERİNİ Mİ ÖLDÜRELİM

Rakip takımın teknik direktörünün sözlü sataşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Taşkın Güngör, “Yorum yapmak istemiyorum. Burada itiraz edecek biri varsa o da benim. Ben itiraz etmiyorsam, toplumu germenin, futbolcular arasına fitne sokmanın anlamı yok. Hakem verdi gitti. Ney yapalım birilerini mi öldürelim. Çok yakışık olmadı. Hayatımda böyle şeylerin içerisine girmedim. Girmememiz de gerekiyor” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş