“Galibiyeti kaçıran taraf olduk”

Bursa Süper Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Kafkasspor beraberliğe abone oldu.

Yayınlama: 26.11.2014
791
A+
A-

Burgazspor ile Güzelyalı sahasında deplasmanda karşılaşan Kafkasspor istediği sonucu alamadı. Kafkasspor 10 kişi kalan rakibi karşısında gerekli baskıyı kuramazken, yediği kontrataklar ile kalesinde tehlikeli pozisyonlar verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takım birer puanı paylaştılar. 

 

Kafkasspor Teknik direktörü Haluk Metin, Burgazspor maçında galibiyete yakın taraf olmalarına rağmen sahadan berabere ayrıldıklarını ifade ederek, “Burgazspor maçına takım kazanmak için çok istekli çıktı. Fakat istediğimiz futbolu bir türlü sahaya yansıtamadık. Bulduğumuz gol pozisyonları değerlendiremedik. Galip gelebileceğimiz bir karşılaşmaydı ama sahadan 1-1 berabere ayrıldık. Sahadan 1 puanla ayrılarak beraberlik serisini bozamadık.” dedi.






Takımda iyi bir ortam olduğunu belirten Metin, “Kaliteli arkadaşlarla çalışıyoruz, sporcu arkadaşlarımıza güveniyorum. Takım olmaya başladık. Son maçlara baktığımızda bunu en iyi şekilde görebiliyoruz. Takım olgusunu yakaladık. İyi bir arkadaşlık ortamı var. İlk haftalarda pozisyon sıkıntısı çekiyorduk, son haftalarda bol gol pozsiyonuna giriyoruz, değerlendiremeyince sahadan galibiyetle ayrılamıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Metin, grupta 2-3 takım dışında bütün takımların aynı güçte olduğunu kaydederek, “Grupta takımlar güç olarak birbirlerine yakın ama 8-9 takım grupta favori olarak ön plana çıkıyor. Gününde olan takım maçı kazanıyor.” diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında Gemlikspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Kılınç, “Gemlikspor iyi bir takım. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Sahaya 3 puan için çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Bu hafta karşılaşacağımız Gemlikspor maçına çok iyi konsantre olduk, maçı kazanarak çıkışa geçeceğime inanıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş