Galibler’den Demokrat Parti’ye ziyaret

Galibiler Derneği, İnegöl Demokrat Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 27.02.2015
680
A+
A-

Demokrat Parti’yi ziyaret eden Galibiler, ziyarette kendi etkinlikleri hakkında bilgiler vererek, ilerleyen günlerde olası etkinliklerine şimdiden Demokrat Partilileri davet etti.

 

YAKINDAN TANIYORUZ






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, “Galibi Derneği’nin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Bu nedenle kendilerini biliyor ve tanıyoruz. Onlar da bizi yakinen tanıyorlar. Bugünde kendileri bizleri ziyarete geldiler. Zamanlarından ayırıp bizleri ziyarete geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizlere yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verecekler” ifadelerini kullandı.

 

EKMEK DAĞITIYORUZ

İnegöl Galibi Vakfı Başkanı Alican Yıldırım ise, “Bizim çeşitli gün ve gecelerimiz oluyor. Ve bizler kardeşlerimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Bugün de sizleri ziyaret edelim dedik. Demokrat Parti Genel Başkanını da yakından tanıyoruz. Bize çok iyilikleri dokundu. Bu nedenle Demokrat Partiyi ziyaret edelim istedik. Ben faaliyetlerimizden bahsetmek istiyorum. Alanyurt’ta camimiz var. Orada faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Ekmek dağıtıyoruz. Ve çeşitli programlarımız oluyor. Vatandaşları da bu etkinliklere davet ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş