Genç ve tecrübesiziz

2. Amatör Küme 9. Grupta mücadele eden Cerrahspor’un Akhisar Demirspor’a mağlup olmasının ardından açıklamalarda bulunan Cerrahspor Teknik Direktörü Murat Ulu, ” Genç, tecrübesiz ve deneyimsizliğin verdiği dezavantajlardan dolayı istediğimiz futbolu sahaya yansıtamıyoruz” dedi.

Yayınlama: 02.03.2016
421
A+
A-

Murat Ulu Akhisar Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada “İnegöl Cerrah Gençlik Spor olarak ligde ilk yılımız. Hedefimiz mahalledeki genç yetenekli arkadaşlarımızı bir araya getirip kulüplerine sahip çıkmalarını, onara aşılamak istiyoruz. Maçlarda skor ne olursa olsun,  İnegöl’de ve Bursa’da kulübümüzü iyi temsil etmektir. Bu hedefimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Takımımız %90 mahallerimizin gençlerinden kurulmuştur. Genç, tecrübesiz ve deneyimsizliğin verdiği dezavantajlardan dolayı istediğimiz futbolu sahaya yansıtamıyoruz. Fakat ilerleyen haftalarda takımım maç oynadıkça tecrübe ve deneyim kazandıkça istediğimiz futbolu sahaya yansıtacaklarına eminim. Skor ne olursa olsun futbol sonuçta bir oyun. Bizde bu oyun kuralları doğrultusunda centilmence maçlarımızı oynuyoruz” dedi.

 

Hafta sonu karşılaşacakları İsaörenspor maçı ile alakalı değerlendirmede bulunan Ulu, “Önümüzde İsaörenspor maçımız var. Yapmış olduğumuz hatalardan ders alarak bu maça hazırlanıyoruz. Ligde ilk puanımızı bu hafta kazanmak istiyoruz” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş