Gelişi güzel çöp atana ceza yağacak

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, zamansız çöp çıkartan, boş arsalara çöp atan ve boş konteynırların etraflarına çöp atan vatandaşlara cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

Yayınlama: 13.08.2015
556
A+
A-

Kansu, amaçlarının daha da yaşanılabilir bir İnegöl olduğunu belirterek, bundan sonra gelişigüzel çöp atanlara cezai işlem uygulanacağını ifade etti. İsaören yolu üzerinde bulunan ve gelişi güzel çöplerin temizleme işlemi sırasında incelemelerde bulunan Adil Kansu, iyi niyetlerin suiistimal edildiğini ifade etti.

 

CEZAİ İŞLEM UYGULANACAĞINI HATIRLATMAK İSTİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kansu, “İnegöl akarsular bakımından zengin ve doğa harikası niteliğinde alanlara sahip bir şehirdir. Çevreye doğaya ve gelecek nesillere saygısı bulunmayan insanlarca Çeltikçi, Kozluca, Bedre, İsaören, Hamzabey gibi derelerimizin kenarlarına ve etraflarına çöpler ve molozlar atılarak bu güzel şehir kirletilmektedir. Bu yaşanan çevre kirliliğiyle alakalı olarak geçtiğimiz günlerde uyarılarımızı yapmıştık ancak görünen o ki durumda bir değişiklik gözlenmemiştir. Bu gibi durumlarla tekrar karşılaşmamak için bugün yaptığımız bu açıklama son uyarımız olup tekrar edilen durumlarda cezai işlem uygulanacaktır. Duyarlı vatandaşlarımızın dere kenarlarına ve yeşil alanlara çöp ve moloz atan kişileri 153 nolu telefon hattına ve belediyemizin hizmet masasına bildirmelerini önemle rica ediyoruz. Çevremize, doğamıza ve gelecek nesillerimizin sağlıklı bir yaşam ortamına kasteden bu insanların tespit edilerek cezai işlem uygulanması hususunda desteklerinizi bekliyoruz. Pazar sabahı itibariyle çalışmaya başlayan aracımız ile sıkıntılar minimize edilerek temizlik işleri rutin olarak devam etmektedir. Düzenlediğimiz bu basın açıklaması ile birlikte zamansız çöp çıkartan, boş arsalara çöp atan ve boş konteynırların etraflarına çöp atan vatandaşlarımızı uyarmak ve bu durumun devam etmesi halinde cezai işlem uygulanacağını hatırlatmak istiyoruz. Her vatandaşımızın sağlıklı ve temiz bir İnegöl de yaşaması için imkanlarımız ve yetkilerimiz dahilinde elimizden gelen her şeyi yaparak halkımıza daha iyi hizmet vermek için mücadele edeceğiz. Tüm halkımızı saygı ile selamlıyorum” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş