30 Ağustos’a sade kutlama

30 Ağustos Zaferinin, 93´ncü yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, dün İnegöl’de düzenlenen sade törenlerle kutlandı.

Yayınlama: 31.08.2015
704
A+
A-

Türkiye, yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü yıl dönümünü dün kutladı. Ülke genelinde kutlamalardaki eğlence ve şenlikler iptal edilirken, İnegöl’de de çelenk sunumu ve tebriklerin kabulü ile zafer kutlamaları son buldu.

 

PROTOKOL EKSİKSİZ KATILDI






Sabah 09.00’da Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, İnegöl protokolü eksiksiz katıldı. Çelenk sunumu ile başlayan törende Kaymakamlık çelengi, Garnizon Komutanlığı çelengi ve İnegöl Belediyesi Çelengi anıt önüne bırakıldı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunurken, törende İnegöl Gaziler Derneği yönetimi ve üyeleri de ellerinde bayraklar ile tören alanında hazır bulundu.

 

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Garnizon Komutanlığı adına Jandarma Kd. Bçvş. Akif Yiğitbaş günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Akif Yiğitbaş’in konuşmasının ardından Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Akif Koç bir şiir okudu. Ardından İnegöl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Onbaşı Erhan Erbaş’ta günün anlam ve önemine ilişkin bir şiir okuduktan sonra anıt önündeki tören programı sona erdi.

 

KAYMAKAM TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, saat 10.00’da İnegöl Kaymakamlığı’nda devam etti. Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Prs. Yzb. Kerim Kazanasmaz ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti. Tebrik kabulü sonrası zafer kutlamaları sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş