İnegölspor’da kongre yeniden ertelendi

Yayınlama: 02.06.2024
57
A+
A-

İlçemizin marka değerlerinden biri olan ve ülke futbolunda ‘Futbolcu Fabrikası’ adıyla lanse edilen İnegölspor, zor günler geçiriyor. İnegölspor ile ilgili gerçekleştirilecek olan kongrede aday çıkmazken, yapılması planlanan kongre yeniden ertelendi.

Türkiye futboluna kazandırdığı önemli futbolcular ile isim yapmasının ardından en çok tanınan futbol kulüplerinden biri olan İnegölspor, son yıllardaki başarısız sonuçlar ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile zor günler geçiriyor.

Bu kapsamda özellikle İnegölspor’da gözler kongreye çevrilirken, henüz bir adayın çıkmaması ise taraftarları üzüyor.

Öte yandan İnegölspor kongre ilanı ile Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirmeyi planladığı kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. Hafta sonu çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilmesi beklenen kongrenin yeniden ertelendiği açıklandı.






9 Haziran tarihine ertelenen kongre ile ilgili özellikle kulislerde bir çok senaryo konuşulurken, başkanlık için henüz kimsenin aday olmaması, taraftarları üzmeye devam ediyor.

TARAFTARLARDAN AÇIKLAMADA

Öte yandan İnegölspor taraftarları ise sosyal medya üzerinden açıklamalar yayınlayarak, İnegölspor’a destek verilmesi gerektiğini ifade ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş