Gençler’de hedef şampiyonluk

Süper Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, transfer komitesinin 4 aylık çalışmaları sonucunda 15 dış, 2 iç transfer gerçekleştirdiklerini belirterek yeni sezonundaki iddialarının şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

Yayınlama: 01.10.2015
566
A+
A-

SAL temsilcimiz Gençlergücü, transfer komitesinin sıkı çalışmaları sonucunda 15 dış, 2 iç transfer gerçekleştirirken bunun yanı sıra 7 genç oyuncuyu da A takıma kazandırarak yeni sezon öncesi iddialı bir kadroyu ortaya koydu. Başkan Sedat Öpçiner, tecrübeli ve güçlü bir takım olduklarını belirterek şampiyonluğu arzuladıklarını ifade etti.

 

LİGE 3 PUAN İLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, “Öncelikle 4 Ekim Pazar günü başlayacak olan Süper Amatör Küme liginin kulübümüze, ilçemiz takımlarına hayırlı ve uğurlu olmasını, sakatlıktan uzak bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum. 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul sonucunda göreve seçilen yönetim kurulumuz içerisinden oluşturduğumuz transfer komitesi yaptığı yoğun mesai sonucunda yeni bir kadro oluşturarak sezona hazır hale gelmiş bulunuyoruz. Transfer komitemiz yaptığı 4 aylık çalışma sonunda 15 yeni transfer, 2 iç transfer ve altyapımızdan 7 oyuncumuzu A Takım kadrosuna dâhil ederek yeni sezon için kadromuzu şekillendirmiş olduk. Yapılan transfer çalışmalarında son transferimiz ise sezon başında İnegölspor’dan Türkiye 3. Ligi takımlarından olan İstanbul Çatalca takımına transfer olan forvet oyuncusu Özkan Şimşek kardeşimizi transfer ederek çalışmalarımızı tamamladık. Oluşturduğumuz kadro tecrübe ve genç yeteneklerden oluşan bir kadro oldu ve bu kadrodan ümitliyiz. Grubumuzda birbirinden tecrübeli ve güçlü takımlar var. Dengeli bir grup görüntüsü veriyor. Heyecanlı ve çekişmeli maçların oynanacağını düşünüyoruz. Yeni sezona ilk maçımızı 4 Ekim Pazar günü İnegöl’de Kurtuluş sahasında saat 16.00’da Meskenspor takımı ile başlıyoruz. İlk maçımızı kazanarak lige 3 puan ile başlamak istiyoruz. Bütün kulüplerimize hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum” dedi.

 

TAKVİYELER

Başkan Öpçiner, dış transferde Düzce Akçakocaspor’dan Süleyman Güzel, Adapazarıspor’dan Kubilay İlhan, İnegölspor’dan Abdullah Cerhal ve Aykut Koşar, Arabayatağıspor’dan Ahmet Serbest, Akhisar Demirspor’dan Emrah Akkoyun, Karadeniz Güvenspor’dan, Gökhan Sevdiverdi, Kafkasspor’dan Abdullah Öner, Yenicespor’dan Mehmet Doğan, Levent Ay ve Fırat Çınar, Kurtuluşspor’dan Ufuk Yenisoy, Fethiyespor’dan Fuat Yazıcı, Alanyurtspor’dan Burak Işıklar, Murat Hüdavendigarspor’dan Resul Türkoğlu ve İstanbul Çatalcaspor’dan Özkan Şimşek’i kadrolarına kattıklarını belirtti. Öpçiner, iç transferde ise Egemen Yılmaz, Narman Hüseyinoğlu ve Samet Arslan ile nikâh tazelediklerini, bunun yanı sıra altyapıdan da Mahmut Saygı, Umut Can Özelci, Şevket Cem Alak, Tugay Yıldız, Sadık Demir, Bedirhan Karaaslan ve Ergül Selimler’i A takıma çıkardıklarını ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş