O Gençler Ensar Vakfı’ndan özür diledi

Geçtiğimiz gün Ensar Vakf’ında meydana gelen taşlı saldırı sonrası, saldırı gerçekleştiren 3 genç Ensar Vakfı’nı ziyaret ederek, yaşanılan olay nedeni ile Ensar Vakfı Başkanı ve üyelerinden özür diledi.

Yayınlama: 25.04.2016
526
A+
A-

 

Geçtiğimiz günlerde Ensar Vakfı’na yapılan taşlı saldırı sonrası, saldırıyı gerçekleştiren gençler Ensar Vakfı’nı ziyaret ederek özür dilediler.

 






Özür dilemeye gelen gençlere yönelik açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı İnegöl Şube Başkanı Fatih Bayram, “Dün menfur bir saldırı oldu. Genç arkadaşlarımız provokasyona gelerek camları kırdılar. Ama biz inanıyoruz ki, o günde öyle inandık o çocuklar bizim çocuklarımız ve konuşmalarımızda gelsinler Türk bayrağımızı onlara anlatalım, vatanın birliğini bölünmez bütünlüğünü savunalım, hakkı savunalım diye söylemiştik.  Hayri baba çocukları ile beraber geldi, vakfımızı ziyaret ettiler ve hata yaptıklarını, bizden özür dilediklerini ifade ettiler. Biz bütün topluma şunu söylemek istiyoruz; vakıflar, cemaatler, tarikatlar, sivil toplum kuruluşları gece gündüz demeden Allah rızası için çalışan kuruluşlardır. Bunlar insan yetiştirmek, fatihleri, Kanuni Sultan Süleymanları, Abdülhamit Hanları yetiştirmek için maddi manevi bütün gücümüzle bu kapıları bekliyoruz. Bizler bu kapıları beklerken bir kısım şer odakları bu vakıfların itibarını azalttılar.  Bizim üstümüzden İslam’a zarar verebilmek için hem internet ortamında hem de vakıflara saldırı düzenleyip insanları birbirine girdirmeye çalışıyorlar” dedi.

 

CELLÂDI BİZ OLALIM

“Biz vakfımızın gençleri ile birlikte bu altın gibi çocukları bağrımıza basmaya hazırız. Çünkü bu bir peygamberi metottur” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bayram, “Medyada, internette bir matematik öğretmeni beş aylık uğrayıp ta yapmış olduğu bu vicdansızın, bu karaktersizin yapmış olduğu hareketten dolayı, malum güçler Ensar Vakfı ve bu tip çalışma yapanların üstüne saldırı yaparak bizi lekelemek istiyorlar. Bu şahıs bildiğim kadarıyla 506 yıl ceza aldı. Ben diyorum ki yetmez. İnegöl Ensar Vakfı olarak sesleniyorum. Gelin celladı biz olalım, kafasını biz keselim. Biz böyle bir tepki koymamıza rağmen, hayatımızı bu davaya adamamıza rağmen, internet köşelerinde yazı yazarak İslam’a saldırmak isteyenlere sesleniyorum; gelin sizi de affetmeye hazırız biz. Yeter ki siz bize sorun, çayımızı için, yemeğimizi yiyin. Biz bayrağımızı seven Kuran-ı seven vatan evlatlarıyız” dedi.

 

ÖZÜR DİLEDİLER

Ensar vakfına gelen 3 genç adına açıklama yapan Gökhan Külüç ise, “Anlık sinirle yapmış olduğumuz bir şeydi. Bu yaptığımızdan pişmanlık duyduk. Abilerimizin anlatmış oldukları şeylere gönülden inanıyoruz ve bundan sonra onların daima yanındayız.  Her zaman yanlarında olacağız. Allah onları yanımızdan eksik etmesin” dedi.

 

Yapılan açıklamaların ardından gençler Vakıf başkanı Fatih Bayram’ın elini öperek özür dilediler.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş