Gümrük kapıları önemli

Vali Karaloğlu: “Gümrük kapıları önemli. Buralar bir ülkenin girişteki vitrinleri. İlk izlenimleri, gümrük kapılarından ediniyorsunuz.” dedi.

Yayınlama: 27.01.2016
444
A+
A-

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 26 Ocak’ta kutlanan ‘Gümrük Haftası’ sebebiyle, Uludağ Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

Ziyarette konuşan Vali Karaloğlu: “Türkiye büyüdükçe, ihracatı-ithalatı arttıkça, sizlere düşen işte artıyor. Yurt dışına çıkan yada yurdumuza gelen insan sayısı arttıkça, gümrüklerimizin de yükü artıyor. Ayrıca gümrük kapılarımızdaki bu yoğunluk bizleri mutlu ediyor. Ülkemizde ki hareketliliğinde en canlı örnekleri buralar. Gümrük kapıları önemli. Buralar bir ülkenin girişteki vitrinleri.İlk izlenimleri, gümrük kapılarından ediniyorsunuz. Ben ziyaretiniz dolayısıyla memnuniyetimi belirtiyor, Gümrük Haftanızı tekrar kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.






 

Ziyaret dolayısıyla Uludağ Gümrük Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken, bölgenin ağırlığı Gemlik’te olmak üzere 18 milyar doları bulan ihracat ve ithalatı ile 2015 yılının diğer verileri hakkında Vali Karaloğlu’na bilgi verdi. 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş