Gün birlikte ve beraberlik günüdür

İnegöl Sivil Toplum Platformu adına konuşan Naci Köseoğlu, “Gün; birlik, beraberlik, kardeşlik ve milli iradeye sahip çıkma günüdür” dedi.

Yayınlama: 26.10.2015
445
A+
A-

İnegöl’de bulunan 20 civarında STK’nın birleşmesiyle oluşturulan İnegöl Sivil Toplum Platformu, düzenledikleri basın açıklamasında ülke genelinde yaşanan sıkıntıları ve yaşatılmaya çalışılan kaos ortamını ele aldılar.

 

BU DEVLETİ VE MİLLETİ KİMSE İNCİTEMEZ






Platform üyeleri adına bir konuşma yapan AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, “Ülkemizde son zamanlarda gelişen olaylardan ötürü hayli üzgün durumdayız. Bu ülkede yaşayanlar için atılan her olumlu adımı nedense baltalamak isteyenler çıkıyor. Ne acı ki ülkemizde bu günlerde milletçe bir ihanetin şaşkınlığını yaşıyoruz. Millet olarak aklın ve vicdanın izah edemeyeceği bir saldırıya şahit olmaktayız. Anlıyoruz ki ülkelerin dış güçler tarafından iç destekçileri aracılığıyla insanların dinleri, dilleri ve kimlikleri kullanılarak ülkelerin bölünmesine nasıl zemin hazırladıklarını, ülkeler içinde kurulan gizli bölücü çeteler aracılığıyla masum ve samimi insanları nasıl etkileri altına aldıklarını ve ülkeyi nasıl kaosa sürdüklerini görüyoruz. İnancımız tamdır ki ülke ve millet sevdalıları bu vatanı, bu milleti ve bu bayrağı incitmek isteyen hiç kimseye fırsat tanımayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti farklı kültürlerden bir araya gelen bir millet topluluğudur. Bu devlet Türkiye Cumhuriyeti’mizin ay yıldızlı bayrağı altında ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşamak isteyen herkesin devletidir. Bu devleti ve bu milleti kimse incitemez. Bilmeden samimi duygularıyla bu olumsuz hareketlerde bulunanlar bunu anlayacak ve ülkemizin geleceğine katkı sağlamak amacıyla ülke ve millet sevdalarıyla beraber hareket edecektir” dedi.

 

LİDER DÜNYA DEVLETİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ

Köseoğlu, “Ülkemizin son 13 yılında ki kalkınma hızını incelediğimizde; her ilde üniversite yapılmış, 55 adet havalimanı kurulmuş, IMF’nin tüm borcu ödenmiş, Körfez Köprüsü ve 3. köprü inşası bitmek üzere, Marmaray ve Metro tamamlanmış, 20 bin kilometre duble yol yapılmış, uzaya uydu gönderilmiş, yerli helikopter ATAK ile yerli tank ALTAY yapılmış, ilk savaş gemisi TCG Heybetli ADA yapılmış, ilk yerli insansız hava aracı ANKA yapılmış, enflasyon yüzde 5’lere kadar düşürülmüş, geliri olmaya hasta, yaşlı, özürlülere maaş bağlanmış, sağlık sistemi dünyada örnek alınacak duruma getirilmiş, devlet bankaları zarardan kurtulmuş kâra geçirilmiş, Türkiye baraj, tünel, hızlı tren ve köprülerle donatılmış, Avrupa’nın en büyük havalimanı yapımına başlanmış, Cumhuriyet tarihinde ilk kez 2023 kısa hedef, 2071 uzun hedef belirtilmiş ve bunlar gibi binlerce hayırlı çalışmalar yapılmış, kısacası Türkiye Cumhuriyeti lider dünya devleti olacak şekilde bilgiyi, tekniği kullanarak plan program dâhilinde yönlendirilmiştir. Yardım alan değil yardım veren konuma gelmiştir. Bu çalışmaları İsrailliler, Yahudiler, Ermeniler, ateistler, teröristler istemiyor. İslam ve millet düşmanı olan bu şer güçler, ülkemizin kalkınmasını ve başı secdeye giden bir lider ile kadrosunu istemiyor. Artık milletimizin, ümmet ve millet sevdalısına sahip çıkma zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu.

 

BU ÜLKEDE KÜRT SORUNU YOK

Türkiye’nin artık ekonomik ve siyasi kriz endişesi olan bir ülke olmadığını aktaran Köseoğlu, “Bunu gören Türk milletini tarihi düşmanları, geleceğe güvenle bakan Türk milletini Suriye, Mısır ve Irak’a dönüştürmek istemektedir. Ülkenin düşmanlarını sıraladığımızda kaç tane İslam ve millet sevdalısı görürsünüz. Bu ülkede kimlik sorunu yoktur. Kürdü kullanarak Türk milletinden intikam almak isteyen Türk ve İslam düşmanlarının sorunu vardır. Müslümanlar birbirleri ile savaştıkça ağıtlar Türkçe, Kürtçe ve Arapça’dır; zafer çığlıkları İngilizce ve İbranice’dir bunu unutmayalım. Ülke içindeki ve dışındaki dost görünen kardeşlerimize diyeceğimiz şu ki bu millete dostluk yapmıyorsanız bile düşmanlık yapmayın. Eğer düşmanlık yapacaksanız da dost görünüp sırttan vurmayın. Eğer bir şeylerin yanlış olduğuna inanıyorsanız onu da yanlışla düzeltmeye çalışmayın. Seçimle geleni seçimle gönderin. Artık ülkenin ve dünya mazlumlarının sevgilisi olmuş bir lideri ‘yıkacağım’ diye hayali yalanlar üretip devleti incitmeye kalkmayın. Gittikçe dünyada güçlenen ülkemizin gücünü zayıflatarak, dünyada ve ülkemizde mazlumları, yetimleri kimsesiz bırakmaya çalışmayın. Suriye’deki çatışmada çocuğu ile beraber ağır yaralı bir annenin son sözleri olan ‘Rabbim bu ümmeti sana şikâyet ediyorum’ cümlesini unutmayalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Bu ülkenin, bu milletin sevdalısı ve hizmetkârı kalalım. Bilimin ve aklın gücünü kullanalım. Ülkemizin, dünya mazlumlarının ve yetimlerinin duasını alalım, kardeşçe birlikte yaşayalım” diye konuştu.

 

GÜN KARDEŞLİK GÜNÜDÜR

“Bize kalmayacak dünya için bize kalacak günahlar bırakmayalım” diyerek sözlerine devam eden Köseoğlu, “Ümmetimizle ve milletimizle kardeş kalalım. Gün; birlik, beraberlik, kardeşlik ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Gün; bu yolda kefenini giyip yedi düvele karşı Türk milletinin ve dünya mazlumlarının sancağını taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu yalnız bırakmama günüdür. Siz hala ırkınızla mı övünüyorsunuz. Bedir’de baba-oğul, amca-yeğen, kardeş-kardeşle savaştı. Hala anlamadınız mı? Mesele ırk değil; hak ve batılın, haç ve hilalin savaşıdır. Gün kardeşlik günüdür, büyük Türkiye ortak hedefimizdir. Her şey milletin elinde” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş