Güreşte il dereceleri geldi

Alanyurt Ortaokulu öğrencileri İl Güreş müsabakalarında 66 kilogramda 1. ve 2’ncilik elde ederek büyük başarı sağladılar.

Yayınlama: 01.03.2016
1.541
A+
A-

Alanyurt Ortaokulu öğrencisi Canat Aslanov 66 kilogramda il birincisi, yine aynı okul öğrencisi Cevdet Zeyni ise aynı kiloda il ikincisi oldular. Derece alan öğrenciler, okul müdürü ve Beden Eğitimi öğretmeni ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Müdür Bilican ziyaret esnasında öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

 

BURSA’YI TEMSİL EDECKLER






Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Birinci olan öğrencimiz Canat Aslanov 25 Mart’ta Yalova’da yapılacak olan Bölge müsabakalarında Bursa’yı temsil edecek. İkinci olan öğrencimiz Cevdet Zeyni ise yine aynı tarihte Uşak ilinde gerçekleştirilecek olan Bölge müsabakalarına katılarak Bursa’yı temsil edecek. Bu öğrencilerimiz Bölge müsabakalarında il 3 dereceye girerlerse Türkiye Finali ve Dünya elemelerine katılacaklar. Öğrencilerimizi il müsabakalarında aldıkları derecelerden dolayı tebrik ediyor, Bölge müsabakalarında başarılar diliyorum. Katkısı olan okul idarecilerine ve Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa Oktar beye de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş