Hamidiye muhtarından Aktaş’a ziyaret

Kısa bir süre önce yapılan seçim sonucu Hamidiye Muhtarı olarak seçilen Celalettin İlgezdi, mahalle sakinleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 28.12.2015
427
A+
A-

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Hamidiye Mahallesi Muhtarı Celalettin İlgezdi; “Bugün şahsım ile birlikte aza üyelerim, cami dernek başkanımız ve mahalle eşrafımızla birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etmek istedik. Başkanımız ile 10-12 yıldan beri birlikte çalışıyoruz desek yeridir. Çünkü Doğanspor’da başkanlık yaparken Belediye Başkanımızın kulübümüze göstermiş oldukları destek ve katkıyı unutamayız. Her zaman beraber istişare halinde bulunmuştuk. Şimdi de muhtar olarak mahallemize hizmet için geldik. Muhtarlık vazifesini kutsal bir görev olarak görmekteyiz. Bu süreçte Belediye Başkanımızın da bizlere her konuda destek ve katkı vereceğini biliyoruz. Başkanımız seçim sonrası muhtarlığımızı da ziyaret etmişti. Bu ziyaretlerinden dolayı da huzurlarınızda ayrıca kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle ziyaretimize gelen Hamidiye Mahalle Muhtarımıza, camii dernek başkanımıza ve mahalle sakinlerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Muhtarlık müessesesi gerçekten çileli, sıkıntılı, maddi imkanların çok kısıtlı olması hasebiyle de meşakkatli bir görev ama bizim nazarımızda çok kutsal bir görev. Zaten muhtarımız mahalleyi çok iyi biliyor, Doğanspor’da uzun yıllar başkanlık yapmış ve cemiyetin her zaman içerisinde yer almış bir insan. İnanıyor ve ümit ediyorum ki ikili ilişkileri ile mahallenin yapısını iyi bilmesiyle, mahalleye hizmetlerin ulaşması ve yardıma muhtaç kişilerin sıkıntılarını giderme noktasında da önemli bir görevi yerine getirecektir” dedi.

 

Aktaş; “Bizim de bu noktada şahsım ve belediye olarak destek vereceğimiz bir konu olursa her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Kendilerine bugün yaptıkları iade-i ziyaret içinde çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte proje üretme ve neler yapılabilir noktasında ekibiyle birlikte istişareler yapacağız. Muhtarımıza ve ekibine görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

           

Konuşmaların sonunda Hamidiye Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleri günün anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.

 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş