Hayır Çarşısı dualarla açıldı

İnegöl Kültür Vakfı’nın öğrenciler yararına düzenlediği Hayır Çarşısı dualarla açıldı.

Yayınlama: 19.05.2015
642
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 11.00’de İshakpaşa dükkânlarında düzenlenen hayır çarşısı açılışına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bazı AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile Vakıf Başkanı Sami Koparan ve yönetimi katıldı.

 

MADDİ VE MANEVİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ






Açılış töreninde konuşan İnegöl Kültür Vakfı Başkanı Sami Koparan, “Bu hayır pazarının bütün insanlığa hayırlı olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum. Hayır pazarımızı bir hafta boyunca halkımıza açık olacaktır. Ayrıca vakfımızın bünyesinde faaliyet gösteren Gülistan Kız Kuran Kursu, Aşevi, Yıldız Gençlik Derneği, Yıldız Kreş, Goncagül Kreş, Güldili Hanımlar Derneği, Gül Gençlik, Orta Öğretim Hafızlık Yurdu, özellikle yapımı devam etmekte olan önümüzdeki yıl eğitim öğretime yetiştirilmesi hedeflenen özel Zerafet İlk ve anaokulu yararına bu çarşı açıldı. Bu nedenle maddi ve manevi yardımlarınızı bekliyoruz.” Dedi.

 

ÇOK KALİTELİ İŞLER ÜRETEN VAKIFLARIMIZ, DERNEKLERİMİZ VAR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Hanım kardeşlerimizin emek ve gayretleriyle hazırlanmış ürünler burada teşhir ediliyor. Nihayetinde de buradan elde edilen gelirle, vakfın hayırlı faaliyetleri, sevk ve idaresi sağlanacak. Mayıs sonuna doğru bütün bu mahalledeki vakıf ve derneklerin büyük bir heyecanla kermes hazırlıklarının olduğunu görüyoruz. Kültür Vakfı’nın bu dükkanlarda yerleri var. Kendi binaları içerisinde bu organizasyonları yapıyorlar. İnegöl Kültür Vakfı gerçekten İnegöl’de çok hayırlı hizmetlere aracılık eden özellikle öğrencilere kuran-ı kerim ve dini eğitimler noktasında çok hayırlı işler içerisinde olan bir vakıf. Önümüzdeki döneme ait farklı projelerinin olduğunu biliyorum. Bunların desteklenmesi gerekliliğin bir kez daha hatırlatmak istiyorum. İnegöl gerçekten bu manada kıymeti bilinmesi gereken bir yer. Çok kaliteli işler üreten vakıflarımız, derneklerimiz var. İnegöl Kültür Vakfı da bunlardan bir tanesi. Bizim tahsis ettiğimiz aşevini Kültür Vakfımız aracılığıyla işletiyoruz. Orada da güzel işlere imza atılıyor. Bu işlere destek verenlere teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan gençlerimiz adına yapılacak bu hayırlı yatırımda emeği geçenlerden allah razı olsun.” dedi.

 

Konuşmanın ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılışı yapılan hayır çarşısı gezilerek incelendi. Başkan Aktaş, öğrencilere destek olmak için çarşıdan alışveriş yaptı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş