Henüz ceza kesilmedi

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, gıda kontrollerini rutin bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve 2015 yılında henüz hiçbir işletmeye cezai müeyyide uygulanmadığını belirtti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 12.02.2015
625
A+
A-

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, gerçekleştirilen gıda denetimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

YOĞUN BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Aksakallı, “İşletmelere yönelik gerçekleştirdiğimiz gıda kontrolleri devam ediyor. Rutin denetimler gerçekleştiriyoruz. 2015 yılı içerisinde yaptığımız denetimlerde herhangi bir cezai müeyyide uygulanmadı. Eksiği olan işletmeleri uyarıyoruz. Eksikleri yerine getirmedikleri takdirde cezai müeyyide uygulayacağımızı belirtiyoruz. Şuan kar ve lodos sonucu oluşan hasar tespitleri ve ÇKS kayıtları ile ilgili çalışmalarımızı da yapıyoruz. Yoğun bir dönemden geçiyoruz. Gıda kontrollerimize 2015 yılı içerisinde rutin bir şekilde devam edeceğiz, eksik gördüklerimizi uyaracağız. Hijyen eğitimi almayan işletmelerin hijyen eğitimi almalarını sağlayacağız. Bunun yanı sıra hijyen eğitimi almayan işletmeciler gerekli uyarıları dikkate almadıkları takdirde cezalarımız olacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş