Heyelanlı yollar ihaleye çıkıyor

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa il sınırları içinde sıkıntılı yollar ve kavşaklarda köprülü kavşaklar ve düzenleme çalışmaları yapılacağını söyledi. Şahin, İnegöl-Oylat yolu ile İnegöl-Bursa yolunun Ümitalan-Turanköy bölgesindeki kaymalarla ilgili tedbirlerin ihale çalışmaları sürdürüldüğünü söyledi.

Yayınlama: 24.09.2014
805
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve MKP Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür’ü ziyaret eden Hüseyin Şahin, yol, köprülü kavşak ve diğer çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Ziyaretle ilgili bilgi veren Şahin, Bursa-Balıkesir Yolu’nun Mustafakemalpaşa-Tatkavaklı Kavşağı’nda sıkıntı yaşandığını, trafik ışıklarının bulunduğu bu kısma yapılması planlanan köprülü kavşak ihalesinin tamamlandığını bildirdi. Ayrıca, Mustafakemalpaşa’nın Güllüce Köyü girişinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi’ne geçişin buraya yapılacak köprülü kavşak ile güvenli hale getirileceğini belirten Şahin, her iki kavşak bölgesinde yaşanan kamulaştırmalarla ilgili sıkıntıları ve sanayicilerin taleplerini Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür’e aktardıklarını ifade etti. Vekil Şahin, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün bu kısımlarda trafiği ve kamulaştırmayı kolaylaştıracak tedbirler alacağını kaydetti.






 

OSB GİRİŞİNE KÖPRÜLÜ KAVŞAK

Ziyarette İnegöl, İznik, Yenişehir ve Orhangazi bölgesinde yapılacak bazı çalışmaların 2015 yatırım programına alınması teklifinin de görüşüldüğünü açıklayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, şu bilgileri verdi:  “Bursa’nın doğusundaki 4 ilçemizi İzmit ve Sakarya’ya kısa yoldan bağlayacak İznik-Elbeyli-Elmalı-Karamürsel yolu ile Yenişehir-Orhangazi arasındaki mesafeyi kısaltacak Selimiye-Yenisölöz-Sölöz yolunun gelecek yılki yatırım programına alınması teklifinde bulunduk. İnegöl yakında önemli bir kavşak daha kazanacak. Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda yapılacak köprülü kavşak çalışmasının ihalesi tamamlandı. Kurban Bayramı sonrasında temele ilk kazmanın vurulması bekleniyor. Projenin yaşama geçmesiyle OSB’ye giriş-çıkışlar güvenli hale gelecek ve şuan sinyalizasyon sistemi ile sağlanan trafik akışı, kesintisiz gerçekleşecek. Ayrıca İnegöl-Oylat yolu ile İnegöl-Bursa yolunun Ümitalan- Turanköy bölgesindeki kaymalarla ilgili tedbirlerin ihale çalışmaları sürdürülüyor”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş