HÜSEYİN ORHAN’DAN GALATASARAY’A TEPKİ

İnegöl Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Hüseyin Orhan, hafta sonu Voleybol Bayanlar 1. Lig’de oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçının ardından Galatasaray Voleybol Takımı şube sorumlusu tarafından yapılan açıklamalara tepki gösterdi.

Yayınlama: 18.12.2015
608
A+
A-

Orhan, İnegöl Belediyesporun, İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanan Galatasaray maçında elde ettiğimiz galibiyete gölge düşürülmesine anlam veremediklerini ifade etti.

 

Orhan, açıklamasını şöyle sürdürdü:  “2015-2016 voleybol erkekler 1.liginde kulübümüzün ev sahipliğinde 5 müsabakayı geride bırakmış bulunmaktayız. Kendi salonumuzda oynadığımız bu müsabakalarda takımımız 4 galibiyet 1 mağlubiyet almıştır. Bu süreçte evimizdeki tek mağlubiyet aldığımız müsabakanın başhakemliğini Galatasaray yetkilisinin eleştirdiği Sayın Bülent Bozkurt yapmıştır. Kulübümüzün ev sahipliği yaptığı bütün müsabakalarda gelen misafir takımlara Anadolu gelenek ve göreneklerinin bizlere yüklediği sorumluluk bilinciyle iyi bir ev sahipliği sergilediğimizi düşünmekteyiz. Gelen takım önce misafirimiz sonra rakibimizdir. Müsabaka kazanılır veya kaybedilir. Önemli olan dostluklardır prensibiyle hareket ettik ve bu şekilde davranmaya da devam edeceğiz. Kaldı ki insanın olduğu yerde hata da vardır. Bunu sporcu da yapar teknik ekipte yapar bazen de hakemler yapar. Sporcuların müsabaka esnasında motivasyonları düşüp oyun kuralları dışına çıkmaya başladıklarında müsabaka hakemlerinden gerekli uyarı ve cezaları almaları gayet olağandır.”






 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla alakalı öz eleştiride de bulunan Orhan, “Geçen hafta deplasmanda İBB kulübüyle yaptığımız müsabakada takımımız 3 kırmızı kart görmüştür. İnegöl Belediyespor kulübü olarak bu kırmızı kartlarda hiçbir art niyet aramadık ve görmedik. Bir spor kanalında naklen yayınlanan müsabaka da olaylar tüm kamuoyunun önünde cereyan etmiştir. Evet, o gün iyi oynamadık ve kaybettik ama sorumluluğunu ne hakemlere ne de bir başka şeye yüklemedik” dedi.

 

HİÇBİR ZAMAN GERİLİMİN TARAFINDA OLMAYACAĞIZ

Belediyespor’un hedefleri doğrultusunda mücadeleye devam edeceğini belirten Orhan, “Salon sporlarında seyirci ortalamasına bakıldığı zaman İnegöl seyircisi takımına en fazla destek veren bir potansiyele sahiptir. İnegöl, rakipleri tarafından hem seyirci hem de deplasman olarak dikkate alınacak bir duruma gelmiştir. Taraftarımız ne rakipleriyle ne de hakemlerle ilgili sportif hedef ve sınırların dışına çıkmadan en güzel şekilde kendi takımlarına destek vermektedir. Biz İnegöl Belediyespor olarak ne ev sahipliğini yaptığımız müsabakalarda ne de deplasman maçlarımızda hiçbir zaman gerilimin tarafında olmadık ve olmamaya devam edeceğiz. İnegöl Belediyespor olarak İnegöl Belediyesi gibi marka bir belediyenin ismini taşıdığımızın bilincinde olarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Ancak geçtiğimiz hafta oynanan bir müsabakadan sonra ülkemizin en önemli sportif markalarından olan bir kulübün voleybol şube sorumlusunun takımımızı ve ilçemizi hedef alan açıklamaları maalesef bizleri derinden üzmüştür. Türk sporumuzun iki güzide kulübü arasındaki kısır çekişmelere kulübümüzün adının karıştırılmaması dileğiyle Türk voleybolunun gelişmesi adına neler yapılabilirin konuşulması amacıyla ülkemizdeki tüm voleybol severleri ev sahipliğini yaptığımız müsabakalara davet ediyor, farklı kulüplerle yaşanan diyaloglar ve tartışmalara kulübümüzün isminin karıştırılmaması ricasında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş