Hüseyin Yoğurtçu Kafkasspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için Play-Off mücadelesi veren Kafkasspor’da Eser Pullu’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hüseyin Yoğurtçu getirildi. Kulüp, Yoğurtçu ile masaya oturarak resmi anlaşmayı sağladı.

Yayınlama: 09.04.2016
541
A+
A-

Kafkasspor’da Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için oynanan Play-Off maçlarında istenilen sonuçların alınamaması üzerine Teknik Direktör Eser Pullu istifa etmesi sonrası, yönetim Hüseyin Yoğurtçu ile anlaştı. Hamitler ile yarın Yenişehir’de oynanacak ve 13.00’de başlayacak karşılaşmada Yoğurtçu takımının başında ilk sınavını verecek.

 

3 PUAN İSTİYORUZ






Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Ungan; “Kafkasspor büyük ve hedefleri olan bir camiadır. Bu camiaya kaliteli ve değerli insanlar hizmet etmiştir. Kafkasspor’un tarihteki sayfasına Eser Pullu’nun hizmetleri de geçmiştir. Bu anlamlı ve değerli hizmetlerinden dolayı Eser hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki antrenörlük kariyerinde başarılar dilerim. Eser hocamızdan boşalan teknik direktörlüğe değerli bir kardeşimiz olan Hüseyin Yoğurtçu’yu getirdik. Hüseyin hocamızın yardımcılığını Murat Kışkan hocamız yapacaktır. Yeni hocalarımızı bu (dün) akşam yapılacak idmanda futbolcularımızla tanıştıracağız. Sezon başında koymuş olduğumuz BAL Ligi hedefine yeni hocamızla ulaşmanın gayreti içerisinde olacağız. Hüseyin Yoğurtçu ve Murat Kışkan hocalarımız camiamıza hayırlı olsun. İnşallah Pazar günü Hamitlerspor maçını kazanarak 3 puanı almak istiyoruz” diye konuştu.

 

YARDIMCISI MURAT KIŞKAN

Hüseyin Yoğurtçu sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Play-Off grubunda mücadele eden Kafkasspor kulübü ile kalan maçlar için anlaşmış bulunmaktayız. Murat Kışkan hocam ve ben takıma yardımcı olabilmek ümidiyle bu görevi üstlendiğimizi bildirir, camia adına hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş