TÜRKİYE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ

Geçtiğimiz gün ulusal bir kanala konuk olan MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 35.’si düzenlenecek olan MODEF ile ilgili açıklamalarda bulundu. İnegöl mobilya sektörünün Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Uğurdağ, “Biz fuarlarımızı iç piyasa ve dış piyasa olarak ayırıyoruz. Çünkü İnegöl’ün bir iddiası var. İnegöl mobilya ihracatında öncü bir şehirdir. Sektörde öncülük yaptığı için ihracatımızı hiçbir zaman ikinci plana atamayız. İhracatımızla Türkiye ekonomisine çok büyük katkı sağlıyoruz” dedi.

Yayınlama: 01.04.2016
423
A+
A-

NTV’de yayınlanan Gülay Avşar’ın sunduğu Finans Kafe programının konuğu MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ oldu.

 

Programda 35. MODEF fuarını gerçekleştireceklerini ifade eden Uğurdağ, “İnegöl mobilyada marka bir kent. Bizim tabirimizle mobilyanın başkenti. Önümüzdeki hafta MODEF fuarcılık olarak 35.sini düzenleyeceğimiz MODEF mobilya fuarının startını vereceğiz. İnegöl mobilya fuarı Türkiye’de en köklü, en eski fuarlardan birisidir. İstanbul Mobilya Fuarından sonraki en büyük fuardır.  Fuarımızı biz MODEF şirketimiz olarak 35. kez düzenleyeceğiz. Türkiye’de mobilya sektörünün buluştuğu bir fuardır. Bu sene itibari ile 189 firmamız katılacak. Bu fuarda firmalarımız yeni tasarımlarını, yeni ürünleri tüketiciye ve toptancılara sergileyecek” dedi.






 

160 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ

İnegöl Mobilyasının 160 ülkeye ihracatının gerçekleştiğini belirten Uğurdağ, “İnegöl’den şuan itibariyle 160 ülkeye ihracat yapıyoruz. İnegöl mobilya sektörü, Türkiye mobilya ihracatının %15’ini karşılıyor. Türkiye mobilya üretiminde %35’ini karşılıyor. İnegöl mobilya ile yatan mobilya ile kalkan bir şehirdir. 100 Yıldır mobilya kültürüne sahip olan bir şehirdir. İnegöl’de 2,5 milyon metrekarede mobilya üretilir. Aynı şekilde mobilya sunumu yapılır. İnegöl gerçekten son 25 yılda aşama kat etmiş, Türkiye’de mobilya sektöründe merkez olmuş bir ilçemizdir.  Mobilya ihracatında %15 rakamı bir ilçe için çok ciddi bir rakamdır. Hedefimiz; fuarlarla birlikte 20 bine yakın ziyaretçi ağırlamak” dedi.

 

İNEGÖL MOBİLYADA ÖNCÜ BİR ŞEHİR

İnegöl mobilyacısı olarak Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladıklarını ifade eden Uğurdağ, “Biz fuarlarımızı iç piyasa ve dış piyasa olarak ayırıyoruz. Çünkü İnegöl’ün bir iddiası vardır. İnegöl mobilya ihracatında öncü bir şehirdir. Sektörde öncülük yaptığı için ihracatımızı hiçbir zaman ikinci plana atamayız. İhracatımızla Türkiye ekonomisine çok büyük katkı sağlıyoruz. Önümüzdeki hafta yapacağımız fuarımız, iç piyasa fuarımızdır ama hatırı sayılı bir şekilde dışarıdan da misafirlerimiz geliyor” dedi.

 

FUARLA BİRLİKTE İŞLER YÜKSELECEK

35. MODEF fuarı ile beraber işlerin hızlanacağını belirten Uğurdağ ”Mobilya’da üst düzeyde bir sıkıntımız yok. Açıkçası pazarımız geniş. Türkiye mobilya pazarı, nüfus itibariyle kalabalık bir ülke ve bizim pazarlama ağımız Türkiye’ye yayılmış biçimde. Bir de fuarımız ile birlikte zaten Türkiye’ye kendimizi tanıtıyoruz. Her ilde, her ilçede bayilerimiz var, çalışanlarımız var. Bu alanda son gelişmeler hiç hoş değil ama biz önümüze bakıyoruz ümitliyiz. İnşallah işlerimizin önümüzdeki fuarla birlikte hızlı bir şekilde yükseleceğini bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş