Huzurevi sakinleri Konya’yı gezdi

İnegöl Belediyesi Huzurevi sakinleri Konya-Mevlana gezisine katıldı. Huzurevi sakinleri her isteklerini yerine getirmek için çaba gösteren İnegöl Belediyesine teşekkür etti.

Yayınlama: 17.10.2014
1.105
A+
A-

İnegöl Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi sakinleri, Mevlana’yı görmek ve gezmek istediklerini belirtince, kendilerine özel gezi düzenlendi. huzurevi sakini ve çalışanlarından oluşan 36 kişi 14 Ekim Salı gecesi Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin tarafından uğurlanarak Konya-Mevlana turu yaptı.

 

Alaattin Tepesi, Alaatin Camii ve Türbesini ziyaret ederek başlanan gezi Şemsi Tebrizi Ve Hazreti Mevlana Müzesi ile devam etti. Otobüs haricinde ki masrafları hayırsever bir vatandaş tarafından karşılanan Konya ziyareti saat 22; 00’de huzurevinde son buldu.






 

Yaşlıların toplamsal yaşamdan kopmamaları için bu tür gezilerin düzenlendiğini belirten belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Öncelikli hedefimiz yaşlılarımızın huzurlu ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak. Yaşlılarımıza yönelik çeşitli etkinliklerimiz ve gezilerimiz var. Huzurevi sakinlerimizin taleplerini en kısa sürede değerlendiriyoruz. Huzurevi sakinlerimiz Mevlana’yı görmek istediklerini bize iletince, kendileri için özel bir gezi düzenledik” dedi.

 

Mevlana gezisinde çok farklı duygular yaşadıklarını ve büyük keyif aldıklarını belirten Huzurevi sakinleri, düzenlenen gezi nedeniyle İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş