“İddiamız devam ediyor”

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Zaferspor maçında iyi oynamadık, bir de penaltı kaçırdıklarını ve girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince sahadan yenik ayrıldıklarını ifade ederek, “İddiamız devam ediyor” dedi.

Yayınlama: 29.01.2016
388
A+
A-

Şu anda her şeyin ellerinde olduğunu ifade eden Metin, “Kalan haftalarda yapacağımız karşılaşmaları maç, maç değerlendiriyoruz. Şu an hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Ertuğrulgazi Mesken maçını kazanmak, hedeflerimizi doğrultusunda önemli. Biz de ona göre çalışmalarımızı yaptık. Kendi sahamızda kaybetmiyoruz. Burada taraftarlarımızla bütünleştiğimiz zaman çok farklı bir takım oluyoruz” ifadesini kullandı.

 

OYNANMAMIŞ HİÇBİR MAÇ KAZANILMAZ






Ertuğrulgazi Meskenspor ve arkasından da hafta içi Gürsu maçlarını kazanmaları halinde Play-Off hedeflerine yaklaşacaklarına inandığını ifade eden Metin, “Ama oynanmamış hiçbir maç kazanılmaz. Maç sahada kazanılır. Biz hesabımızı yaptık. Ertuğrulgazi Meskenspor ve Gürsu maçlarını alacağımıza inanıyorum. Sporcularımın yürekleri büyük sporcular kalan maçlarda gerekenleri yapacaklardır” şeklinde konuştu.

 

METİN AKAN TAKIMA ÇOK ŞEY KATACAK

Metin, “Metin Akan tecrübesiyle bu sezon kalan maçlarımız için takıma çok şey katacağına inanıyorum. Çıktığı bütün maçlarda elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bizle olduğu her zaman hem futbol hem de dostluk, arkadaşlık ve sevgi olarak çok şey katacaktır” ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş