İdris Yeni’den Aktaş’a veda ziyareti

İnegöl Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İdris Yeni veda ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Aktaş ziyarette, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İdris Yeni’ye İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yayınlama: 04.02.2015
1.705
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcıları ve Başkan Vekili Turgay Yel’in de bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden Bursa Yıldırım Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirilen İdris Yeni’nin 7 yıllık süre zarfında yaptığı güzel ve hayırlı hizmetler için teşekkür etti.

 

HAYIRLI HİZMETLERE İMZA ATTI






Ziyarette konuşan Başkan Aktaş; “Tabi kurumlar baki, şahıslar geçici, ancak önemli olan bu süre zarfında hayırlı işlere imza atabilmek. İdris Yeni arkadaşımız, abimizde görüyorum ki hayırlı hizmetlere imza attı. Tabiî ki şimdide Bursa’mızın bir diğer ilçesi olan Yıldırım’a çok daha büyük bir ilçeye Yazı İşleri Müdürü olarak atandı. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnegöl’ümüze kattığı güzel hizmetler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bizden yana da haklarını helal etmesini istirham ediyorum” dedi.

 

Yazı İşleri Müdürü İdris Yeni ise, iyi dileklerinden dolayı Başkan Aktaş’a teşekkür ederek, , 7 yıldır görev yaptığı İnegöl’e hizmet etmekten mutlu olduğunu ve ilçe halkından şahsına haklarını helal etmelerini istedi.

 

PARTİ VE KİŞİ GÖZETMEDEN ÇALIŞTIM

Yeni; “İnegöl’ün bana çok değer kattığını düşünerek buradan ayrılıyorum. İnegöl’de çalıştığım yıllar içerisinde ayrım yapmadan, herhangi bir parti ve kişi gözetmeden çalıştım. Bugünde helallik istemeye geldim” şeklinde konuştu.

 

Başkan Aktaş ziyaretin sonunda Yazı İşleri Müdürü İdris Yeni’ye, üzerinde İnegöl motiflerinin işli olduğu çini ve fincan takımı hediye etti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş