İlçe halkından ilginç talepler

Saadet Partisi İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan “Fikir Duvarı” çalışmasında ilçe halkının bazı ilginç talepleri dikkat çekti.

Yayınlama: 30.10.2015
371
A+
A-

1 Kasım Genel Seçimlerine 3 gün kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi İlçe Başkanlığı, Sani Konukoğlu Camii önünde daha önce yerel seçimlerde de gerçekleştirilen “Fikir Duvarı” çalışmasını yeniden uygulamaya aldı.

 

YÜZLERCE VATANDAŞ FİKİRLERİNİ PAYLAŞTI






‘Fikir Duvarı’ çalışmasında, Saadet Partisi tarafından hazırlanan platform, halkın ulaşabileceği meydan ve alana asılarak vatandaşların ne istedikleri, hangi hizmetlerden memnun olup hangi hizmetleri beğenmediği birinci ağızdan öğrenilmiş oluyor. Bu kapsamda Sani Konukoğlu Camii önünde hazırlanan ‘Fikir Duvarı’, daha önceki uygulamalarında da olduğu gibi yine İnegöllülerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fikir Duvarını gören ilçe halkı, fikir ve düşüncelerini, taleplerini fikir duvarına yazdı.

 

DİKKAT ÇEKEN TALEPLER

‘Fikir Duvarı’ köşesinde İnegöl halkının ilginç talepleri de göze çarptı. Özellikle öğrencilerin talepleri arasında “Okullarda limitsiz Wi-Fi” talebi ile “Haftada iki gün okul olsun” talepleri dikkat çekti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş