İmam Hatip’te tatbikat

Sivil Savunma Haftası nedeni ile İHH İNİYAK ekipleri tarafından İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tatbikat yapıldı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.03.2015
1.615
A+
A-

Tatbikat sırasında öğrenciler okul binasından hızlı bir şekilde tahliye edilirken, tatbikat sırasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.

 

BAŞARI İLE TAHLİYE YAPILDI






Tatbikat hakkında bilgi veren Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhan Yahya Demirbaş, “Sivil Savunma Haftası nedeni ile her okulda olduğu gibi bizim okulumuzda da tatbikat yapılmıştır. Ben gelen İHH Kurtarma Ekibi’ne teşekkür ediyorum. Başarı ile tahliye yapmışlardır. Şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

EĞİTİM VERMEYE HAZIRIZ

İNİYAK Ekip Başkanı Varol Yılmaz ise, “Sivil Savunma Haftası etkinliklerinde öncelikle sayın müdürümüze teşekkür ediyoruz, bize bu fırsatı verdi. Amacımız İnegöl’de özellikle gençliğin afet konusunda bilinçlendirmek, toplu afet gönüllüleri, mali afet gönüllüleri oluşumunu hızlandırmak istiyoruz. Bu konuda bu fırsatı da değerlendirmek istedik. Gençlere yönelik böyle bir şey yapmak istedik. Onlara çalışmaları sevdirmek için. Biz eğitim vermeye hazırız. Gerek okullarda gerek STK’lardan herhangi bir istek olursa biz buradayız. Teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş