İMOS ve Starwood bilgilendirdi

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ile Starwood Yapı Market tarafından düzenlenen programda 16 öğrenciye Mobilya Yan Ürünleri hakkında bilgilendirme seminerleri verildi.

Yayınlama: 13.11.2015
493
A+
A-

İMOS ve Starwood Yapı Market tarafından organize edilen program kapsamında Atölye İnegöl’den 8, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü Mobilya bölümünden 5 ve Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Mobilya bölümü öğrencilerinden de 3 kişinin katılımı ile toplam 16 kişiye Starwood Yapı Market Müdürü Emrah Ünlüsoy, Blum Bursa Bölge Müdürü Emre Çakır, Starwood Yapı Market Titus Türkiye Satış Müdürü Ertan Erden ve Titus Türkiye Satış Müdürü Bojan Cerar tarafından eğitim seminerleri verildi. Öğrenciler ilk olarak dün sabah saatlerinde Starwood Yapı Market’e giderek mobilya yan ürünlerinden Blum markası malzemeleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ardından ise Atölye İnegöl’de düzenlenen programda Titus ürünleri hakkında bilgilendirmelere tabi tutuldular.

 

SERİ ÜRETİM VE HIZLI MONTAJ İMKÂNI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Starwood Yapı Market Müdürü Emrah Ünlüsoy, “Starwood Yapı Market olarak İnegöl’de 2 yıldır faaliyet veriyoruz. Bu faaliyetlerimiz esnasında 300 civarında tedarikçi firmanın ürünlerini satıyoruz. Bunun haricinde mobilyacıların istemlerine yönelik tedarik gücümüzü kullanıyoruz. Blum’un Türkiye’deki en büyük satıcılarından bir tanesiyiz. Bu noktada en güçlü stok anlayışı ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bağlantı elemanlarından özellikle Titus grubunu seçtik. Kalite düzeyi en üst seviye ve yeniliklere açık bir firma olduğu için Titus’u tercih ettik. İnegöl’de minifix anlamında ileriye götürebilecek ne büyük adımları biz attık. Kendinden dübelli ürün çalışmamızda birçok firmaya öncülük edip kolay üretim ve montaj sağlamalarını hızlandırdık. Son olarak minifix ile alakalı İMOS’tan arkadaşlarla görüşerek bunları ilerleyen nesillere işçilikleri daha da azaltacak kolay montaj ve hızlı üretimi sağlamak üzere bir eğitim vererek çalışmalarını bunun üzerine yapmaları için gayret göstereceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş