İnegöl AVM’de hafta sonu eğlencesi

İnegöl AVM, her haftasonu olduğu gibi geçtiğimiz haftasonu da ziyaretçilerinin yüzünü güldürdü. İnegöl AVM’ye gelenler, her yaşa hitap eden etkinliklerle doyasıya eğlenerek zaman geçirdiler.

Yayınlama: 30.12.2015
508
A+
A-

Cumartesi gününü dolu dolu geçiren İnegöl AVM Kazı-Kazan Kampanyası ile güne başladı. Sahnede muhteşem dekoru ile birlikte müşterilerine keyifli ve heyecanlı dakikalar yaratan İnegöl AVM 100 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler birbirinden değerli hediyeler kazandılar! Gün devamında ise çocuk atölyesinde çocuklar yılbaşı şapkası yaptı ve balon dağıtımı ile çocukların yüzünü güldü.

 

Cumartesi akşamı ise saat 19.00’da başlayan kış gecesinde muhteşem anlara şahit oldu. Trio ekibi sahnede performans sergilerken etrafta yakılan varillerle ziyaretçiler hem ısındılar hem renkli görüntüler meydana geldi. Yine kış gecesi konseptinde kestane, patlamış mısır, boza, salep, simit ile geleneksel kış geceleri anımsatıldı. Yine canlı müzik ekibine eşlik eden Tango gösterisiyle de izleyenleri büyüledi.






 

Pazar günü etkinliklere devam edildi. İnegöl AVM ziyaretçileri Alice Harikalar Diyarı canlı heykelleri ile bol bol fotoğraf çektirdikten sonra pantomim gösterisini izlediler. Tahta bacak ile keyifli anlar yaşarken fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş