İnegöl Basını Karantina’da

İnegöl’de “Karantina” ismiyle açılan korku evi faaliyete başladı. Korku evinin ilk kurbanları İnegöl basını oldu. Gazeteciler 1 saatlik macerada kan ter içerisinde kaldılar. Korku evi, başarılı konseptiyle ilk sınavından tam not aldı.

Yayınlama: 07.01.2016
753
A+
A-

Türkiye’de eğlence dünyasının yeni akımı, adrenalini bol olan korku evi oyunu… İnegöl’ün ilk gerçek korku evi oyunu olan “Karantina” önceki akşam faaliyete başladı. Karantina’nın ilk kurbanları, İnegöl’ün yerel basını oldu.

 

GİZEMLİ EVDE ADRENALİN DOLU DAKİKALAR






1 saat süren korku ve heyecan dolu macerada, gazeteciler adeta kan ter içerisinde kaldılar. Gizemli evde ipuçlarını toplayıp şifreleri çözmek için çaba harcarken aynı zamanda evde olan gizemli olaylarla da mücadele etmek zorunda kalan basın mensupları, adrenalin dolu evden tüm şifreleri çözüp 65 dakikada çıkabildi.

 

Özellikle gençlerin ve adrenalin tutkunu kendini genç hisseden vatandaşların uğrak yeri olması beklenen Korku Evi Karantina’da, grup oluşturduğunuz arkadaşlarınızla birlikte Korku Evi içerisine alınıyorsunuz. Eve girmesi kolay, ancak çıkması o kadar da basit değil. Karşılaşacağınız farklı korkutucu efekt ve olaylar sırasında zekânızı kontrol edebilir ve bu oyuna dayanabilirseniz, mutlu sona ulaşıyorsunuz.

 

NELERLE KARŞILAŞACAĞINIZA ÇOK DİKKAT EDİN

Korkuya yenik düşmemek için çaba sarf edilen, ama başarılamayan bu zekâ oyunu sırasında, evde korkunuza yenik düşüp aklınızı kontrol edemeyebilirsiniz. En az 2 en fazla 8 kişiyle oynanabilen ve arkadaşlarınızla ekip olarak katılabileceğiniz oyunda, türlü zorluklarla mücadele edeceksiniz. Oyuncular karşılaşacaklarına çok dikkat etmeli. İnegöl-Bursa Karayolu 5. Kilometre Kalburt ışıkları mevkiinde bulunan Korku Evine katılabilmek için 0532 682 0470 rezervasyon yaptırılabileceği belirtildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş