İnegöl HEM’den velilere müjde

İnegöl Halk Eğitim Merkezi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında 3-6 yaş arası çocuk etkinlikleri kursunu hayata geçiriyor. Kursun, özellikle HEM kurslarına katılmak isteyip de çocuğu nedeniyle katılamayan velilere büyük bir fırsat olduğu belirtiliyor.

Yayınlama: 02.10.2015
648
A+
A-

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, HEM bünyesinde 2015-16 eğitim sezonunda 3-6 yaş arası çocuk etkinlikleri adı altında yeni bir kurs daha açtıklarını belirterek bilgilendirmelerde bulundu.

 

VELİLERE MÜJDE






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren yeni binamızın zemin katında bir anasınıfı ve kreş uygulamamız olacak. Burada kursiyerlerimizin 3-6 yaş arasındaki çocuklarına hizmet verecek sabah ve öğlen grupları olmak üzere 2 grupta başlayacağız. Tam gün de olabilecek. Bu dönemde kurumumuz binasında devam eden giyim, nakış, mefruşat, pasta, ev yemekleri, resim, filografi, rölyef, kuaför, saç bakım hizmetleri, epilasyon, okuma-yazma kursları, bilgisayar, yabancı dil, gitar ve bağlama kurslarının herhangi birine devam edecek olan annelerin çocuklarıyla beraber binamıza gelip 3-6 yaş arası çocuklarını kreş bölümüne bırakıp kendileri de kurslara devam edebilecekler. Böyle bir hizmeti de bu seneden itibaren başlatmış oluyoruz. Buradan daha önce ‘Kursa gelmek istiyorum ama 3-4 yaşında çocuğum var’ diyen annelere duyurmak istiyoruz. Gelip kurslarımıza katılabilirler, aynı zamanda çocuklarını da 3-6 yaş çocuk etkinlikleri kursundan yararlandırabilirler. Kendilerini bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş