İnegöl Öğrenci Meclisi toplandı

Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi Yönetmeliği çerçevesinde İnegöl Okul Öğrenci Başkanları toplantısı, Vehbi Koç İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Yayınlama: 17.12.2015
504
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi Yönetmeliği çerçevesinde Okul Öğrenci Başkanları toplantısı İl Öğrenci Meclis Başkanı Beytullah Gümüş başkanlığında Vehbi Koç İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

 

PROJE VE ÇÖZÜMLER MASAYA YATIRILDI






Toplantıda öğrenciler; Cumhuriyetin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması için bilgi paylaşımında bulunarak projelerini ve çözüm önerileri geliştirmişlerdir.

 

OKULLARDAKİ EKSİKLER GİDERİLECEK

Program esnasında bir konuşma yapan İl Öğrenci Meclis Başkanı Beytullah Gümüş, “Yaklaşık 2 ay önce İnegöl İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığına layık görüldüm. Hız kesmeden Bursa seçimlerine hazırladık ve Bursa İl Öğrenci Meclis Başkanlığını kazandık. Bugün de İnegöl İlçe Meclisimizle güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Sorunları dinledik. Bu yıl Hacı Sevim Yıldız Kampüsümüzün gerek güvenlik gerek ise eğitim bakımından sistemi oturdu. Bu bizi çok sevindirdi. Bazı okullarımızda bank, kale gibi eksiklerimiz var. Bunları gerekli yerlere ileteceğiz ve çözüme kavuşturacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş