İnegöl Seyahat’e yeni yönetim

28 yıldan bu yana İnegöl-Bursa arası yolcu taşımacılığı hizmeti vermekte olan 24 Nolu Otobüsçüler Kooperatifinin (İnegöl Seyahat), olağan genel kurul toplantısı 17 Eylül 2014 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Gerçekleşen kongrede başkanlığa İsmail Manavoğlu seçildi.

Yayınlama: 22.09.2014
1.509
A+
A-

İsmail Manavoğlu Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine ise, Çetin Koçan, Hakan Oba, Özkan Özşirin, Kenan Atik, Metin Yelbey ve İbrahim Taş getirildi.

 BAYRAĞI BİR ADIM İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Manavoğlu, “17 Eylül Çarşamba günü seçimimizi yaptık. Arkadaşlarımız, ağabeylerimiz, büyüklerimiz bizlere bu görevi layık gördü. Allah utandırmasın. Biz bu bayrağı bir adım ileri taşımak istiyoruz. Arkadaşlarımızla yönetimimizle bütün ağabeylerimizle, büyüklerimizle, küçüklerimizle bayrağı bir adım ileri taşımak istiyoruz. Allah utandırmasın” dedi.






 55 ARAÇLA HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYORUZ

Hizmetlerin eksiksiz olarak devam ettiğini ifade eden Manavoğlu, “Sabah 6’dan başlayıp, gece 00.30’a kadar her 10 dakikada bir Bursa’ya arabalarımız var. Arabalarımız bu düzenle Bursa’ya gidiyor geliyor. İstanbul, İzmir seferlerimiz de düzenli olarak devam ediyor. 55 araçla hizmetlerimiz devam ediyoruz. Bu 55 aracın 12 tanesi İzmir-İstanbul güzergâhında hizmet verirken, diğerleri ise İnegöl- Bursa arasında hizmet vermekte” şeklinde konuştu.

 68 ÜYEMİZ VAR

Manavoğlu, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: 68 üyemiz var. 68 üyemizler hizmetlerimizi bir adım ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bu görevi bize veren büyüklerimize çok teşekkür ediyorum ve bu görevin hem İnegöl Halkı için hem de bizim için hayırlı olmasını temenni ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş