Yine Akçora yine birincilik

İnegöl Belediyesi, İDOHA ve İFSAD işbirliğiyle düzenlenen Sokak Hayvanları Ve Şehir Konulu Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Daha öncede karıldığı fotoğraf yarışmalarına ambargo koyan Adem Akçora, yine 1.’liği elde etti.

Yayınlama: 05.10.2015
871
A+
A-

İnegöl AVM Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine gerçekleştirilen ödül töreninde, ödüller sahiplerini buldu.

 

10 FOTOĞRAF FİNALE KALDI






Ödül töreninde açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak sokak hayvanlarının güzelliğini, estetiğini ve duygularını ön plana çıkararak sokak hayvanları ile ilgili toplumda farkındalık yaratmak amacıyla İDOHA ve İFSAD işbirliğiyle “İnegöl’de Sokak Hayvanları ve Şehir” konulu bir yarışma düzenledik. İlk duyurusunu 12 Ağustos’ta yaptığımız yarışmaya son katılım tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi günü mesai bitimiydi. Yarışmaya 26 yarışmacı 73 eserle katılım sağlamıştır. Yarışmanın jüri üyeleri; Nilay Parlar, Ahmet Bayhan, İbrahim Peynirci, Dinçer Dışbudak ve İsa Akalın. Jüri tarafından yapılan ilk elemede 73 fotoğraf arasından 34 fotoğraf bir üst eleme aşamasına geçebildi. İkinci elemede 34 fotoğraf arasından 10 fotoğraf finale kaldı. Kalan 10 fotoğraf arasından ilk 3 ve mansiyon ödüllerini almaya hak kazanacak fotoğraflar seçildi”

 

1. SİGORTALI KEDİ

“Yapılan değerlendirmeler neticesinde; 1.liğe ‘Sigortalı Kedi’ adlı eseriyle Adem Akçora, 2.liğe ‘Takip 2’ adlı eseriyle Şenol Sevim, 3.lüğe ‘Siyah İnci’ adlı eseriyle Murat Özbay layık görülmüştür. İlk üçe giren yarışmacılarımıza derecelerine göre özellikleri değişen ‘Notebook’ hediye edilecektir. Mansiyon ödülü almaya hak kazananlar; ‘19901’ adlı eseriyle Serap Korkmaz ve ‘Üç Arkadaş’ adlı eseriyle Mutlu Çayan’dır. Mansiyon ödülü almaya hak kazanan yarışmacılarımıza da ‘Taşınabilir Bellek’ hediye ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş